Людмил Найденов, мениджърът на Марек Юнион-Ивкони (Дупница), който е председател

...
Людмил Найденов, мениджърът на Марек Юнион-Ивкони (Дупница), който е председател
Коментари Харесай

Людмил Найденов разкри екипа за треньорската комисия

Людмил Найденов, мениджърът на Марек Юнион-Ивкони (Дупница), който е ръководител на новосъздадената треньорската комисия към Българска федерация по волейбол, разкри имената, на които се е спрял за бъдещата работата на комисията. В екипа му влизат четирима души, всеки от които е одобрен и потвърдил се волейболен експерт – Георги Петров, Георги Божилов, Владимир Котев и Евелина Арсова.

Георги Петров, някогашен волейболист от школата на Левски, някогашен национал, по-късно дълготраен треньор, бил e асистент в щаба на мъжкия народен тим на България, в този момент е треньор в съветския ВК Локомотив (Новосибирск). Има страхотни триумфи с младите волейболисти на Новосибирск, като извежда три пъти младежите до 21 години на Локомотив до купа в Русия.

Георги Божилов, някогашен волейболист от школата на Локомотив, младежки национал, сега работи в Национална спортна академия. Доцент и началник на катедра баскетбол, волейбол и хандбал, компетентност волейбол. Божилов е с над 40 изявления на спортна и волейболна тема в България и чужбина.

Владимир Котев е някогашен волейболист от школата на ЦСКА и по-късно треньор. Главен помощник в НСА, в катедра баскетбол, волейбол и хандбал, компетентност волейбол. В същото време е състезателен шеф на школата във ВК Марица (Пловдив). Освен това е и арбитър по волейбол.

Евелина Арсова е някогашна волейболистка от школата на Левски, национална състезателка за девойки и дами, играе в доста класни шампионати в чужбина. След привършване на спортна кариера става треньор. В момента води подрастващи в Централен полицейски волейболен клуб – ЦПВК (София).

„ Треньорска комисия от петима души е изцяло задоволително - разяснява Людмил Найденов. - Всички от тези, на които съм се спрял, са същински експерти, потвърдили се във волейбола. Няма да има разделяне на мъжко и женско направление, ще решаваме всички дружно. “

Очаква се на идващия УС на БФВ треньорската комисия да излезе с оферти за селекционери на националните тимове при подрастващите, които имат европейски квалификации в края на това лято.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР