Любовта й към природата, качествената храна и здравословния начин на

...
Любовта й към природата, качествената храна и здравословния начин на
Коментари Харесай

Ана Ташева с грижа за качеството на продуктите и здравето на хората

Любовта й към природата, качествената храна и здравословния метод на живот, я вършат вложител в маслинова гора в Халкидики, Гърция- с цел да създава първокласен зехтин и маслини. За нас е чест, след осъществен надзор върху методите на произвеждане, които ползва и качеството на крайните артикули, които предлага, да бъдe част от екипа на интернационална организация Мориес.

Мориес е неправителствена организация, основана да поддържа сертифицирани първокачествени хранителни артикули от цялото Средиземноморие и задачата й е да основава просвета на хранене на потребителите от артикули с висока хранителна стойност.


За да избере и предложи един продукт- организацията има настоящ механизъм за надзор на качеството. Всеки един производител се ревизира по отделно- каква процедура на развъждане на суровините ползва, по какъв метод се преработват те, с цел да стигнат до крайния консуматор. Изискваме цялостен химичен разбор на стоките и визираме техните потребни качества.
Гарантира се правото на всеки да има достъп до добра, чиста и качествена храна на налична цена. Екипът работи, с цел да среща потребителите с качествени артикули и да ги популяризира, тъй като има вяра, че това е главния фактор за основаването на положителни хранителни привички.

Подкрепят и предизвикват всеки бизнес, предлагащ храна- да ползва добра политика за асортимент на продуктите, с които работи и да следи те да имат високи питателните качества.
Организацията се откроява на пазара и в обществените среди с новаторския си метод, водачество, капацитет за напредък, новаторски дух и обществена чувтсвителност към потребностите на потребителя.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР