Любовта наистина прави чудеса с хората и това се вижда

...
Любовта наистина прави чудеса с хората и това се вижда
Коментари Харесай

Показа я официално: Асен Блатечки сияе до новата си жена

Любовта в действителност прави чудеса с хората и това се вижда с просто око. В случая е преобразила и Асен Блатечки, който постоянно се е славел като извънредно свободомислещ и несъобразяващ се с близките (особено с жените).

Знаем, че това бе и повода той да се раздели с Диляна Попова, поради което хиляди мъже го оповестиха за приключен дебил. " Как ще позволиш на такава жена да ти се изплъзне?! Тоя в действителност не е с всичкия си ", разясняват и до през днешния ден мачовци в мрежата.

Блатечки обаче освен се раздели с манекенката, само че от дълго време си има нова половинка, до която го виждаме да сияе. Да, артистът най-сетне се престраши и сподели обществено дамата, съумяла да го кротне (е, най-малко на този етап). Усмивката, която виждаме на лицето му, е показателна, че несъмнено му е добре с нея и се усеща удобно.

Асен и приятелката му са дружно със свои познати на приятелско събиране, а тя е дамата, която е прегърнал на фотографията. Дали въпросната чародейка може да се мери с Диляна Попова... това ще кажете вие. По-скоро надали - не проличава да е модел, нито инфлуенсър, само че Блатечки очевидно си е паднал по нещо напълно друго от това.

Колкото до някогашната му Диляна, тя също е повече от щастлива и спокойна с колегата си Лъчезар Захариев.

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР