Любовта на Богданска и Петканов все пак се отприщи. Двамата

...
Любовта на Богданска и Петканов все пак се отприщи. Двамата
Коментари Харесай

Горещи сцени във "ВИП Брадър" Петканов и Богданска се награбиха в леглото и...

Любовта на Богданска и Петканов въпреки всичко се отприщи. Двамата някогашни, които направиха панаир пред цяла България с раздялата си предходната година, внезапно се озоваха в едно легло в къщата на ВИП Брадър.

Двамата се отдадоха на откровени диалози и непосредственост като лудия кореспондент зададе по този начин плашещия го въпрос " Имаш ли гадже сега? ".

Отговора на моделката обаче беше неочакван: " Виж, Дани, аз не желая да ти подвигам самочувствието, само че в италианеца се пробвах да намеря теб. Чудех се дали въпреки всичко няма да се усещам по този начин, както се усещам с теб. Но това не ми се случи. Разделихме се. Аз в действителност не се усещах добре. Семейството ми доста се радваше, че към този момент съм с друг човек, че пребивавам добре. Че не съм с този, който ме унижи и унищожи пред цяла България. Но пък в този момент седнал съм тук и в действителност съзнавам, че си глупак, само че аз желая да бъда тъкмо с този глупак ".

Думите й трогнаха репортера, и той я целуна. Двамата прекараха нощта по този начин. Дали след буйните им целувки сексът в Къщата ще остане мираж? Предстои да разберем.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР