Любовта може да пламне между всякакви хора, без значение каква

...
Любовта може да пламне между всякакви хора, без значение каква
Коментари Харесай

Каква е идеалната разлика във възрастта между мъжа и жената в една връзка?

 Любовта може да пламне сред всевъзможни хора, без значение каква е разликата във възрастта им или какъв тъкмо е общественият им статус. Дали обаче сходен съюз би бил благополучен или е по-добре просто е да се насладите на момента и да потърсите по-подходящ сътрудник?

Как ще се развият връзките ви, в случай че има разлика във вашата възраст и тази на половинката ви? На тези въпроси ще отговорим в идващите редове. Ще ви споделим и каква е идеалната разлика във възрастта сред мъжа и дамата.

Хармонията в една връзка на първо място несъмнено зависи от прочувствената зрялост на сътрудниците и способността им за реализиране на консенсус. Определени статистически данни разкриват няколко неща.

Смята се, че най-силните брачни съюзи се основават, в случай че брачният партньор е с две до пет години по-голям от брачната половинка си. В този случай умственото развиване на сътрудниците е почти същото. Мъжът към този момент е в положение да застане отпред на фамилията. Той ще защищава половинката си и в същото време няма да указва прекомерно мощен напън.

Ако обаче сътрудниците са възрастни и са минали тридесетгодишна възраст, то тогава е вероятен мощен сватбен съюз и сред хора, които са си връстници.

Двойка, може да бъде щастлива и в случай че една жена е малко по-възрастна от брачна половинка си, тъй като на такава възраст (над 30) един мъж си е самодостатъчен. За представителките на нежния пол, които са минали тази възрастова граница, по-младите мъже се костват по-привлекателни и забавни.

Има от ден на ден бракове, при които брачният партньор е много по-възрастен от своята годеница. Обществото към този момент става все по-толерантно към такива двойки. Доказано е, че дамите резервират свежестта и привлекателността си доста по-дълго при подобен съюз.

Има и бракове, при които мъжът е много по-млад от обичаната си. Млад сътрудник наподобява със прохлада и доверчивост.

Жените въпреки всичко избират съюзи с по-възрастни и мъдри мъже точно поради тяхната зрялост и опит в решаването на проблеми. Младата жена се усеща доста по-защитена, в сравнение с с мъж на нейната възраст или по-млад.

Слабата страна на неравностойните бракове е, че младият сътрудник към момента има потребност от забавения и празненства, а по-възрастният желае успокоение и тишина. Кавгите могат да зародят поради другите житейски цели, възгледи и ползи, оповестява " Блиц ".

Ако мъжът е много по-възрастен от своята брачна половинка, постоянно има нотка на подозрение за претекстовете на дамата и това се придвижва в връзките им в даден стадий от връзката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР