Любовта между певицата Михаела Филева и рапъра Павел е като

...
Любовта между певицата Михаела Филева и рапъра Павел е като
Коментари Харесай

Войната между Михаела Филева и Павел продължава! Отново скъсаха, този път фатално

Любовта сред певицата Михаела Филева и рапъра Павел е като от латиноамериканска теленовела. Двамата ту се събират, ту се разделят и по този начин в продължение на няколко месеца, разбра HotArena.

По последна информация Филева още веднъж би шута на артиста. Мишето, както я назовават близки, даже изтри общите си фотоси с Павел в обществената мрежа. Чаровната изпълнителка е гневна от ергенския метод на живот, който води татуираният й другар, и реши да постави завършек на връзката им.

Рапърът не пропуща вечер, в която да купонясва с приятели до ранни зори, а към тях се въртят млади и засукани мадами, писа „ България Днес “.

Докато той се забавлява, Михаела го чака в леглото до съмване. След като няколко седмици подред рапърът не пропуща вечер, на Филева й писва. Решава за следващ път да постави завършек на връзките им, като този път сякаш е за последно.

Къдравелката желала да й се обръща повече внимание, а Павката рядко намирал време за нея. Освен запоите той непрекъснато поемал и задължения. Той е част от журито на предаването „ Гласът на България “ и прекарва дълго време по кастингите на музикалното реалити. Така свободното време на рапъра стана съвсем нула и най-засегната от това се оказа Филева.

В момента тя се е отдала на цялостен релакс, като обикаля морските и планинските курорти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР