Любовта хем е най-естественото нещо на света, хем понякога е

...
Любовта хем е най-естественото нещо на света, хем понякога е
Коментари Харесай

11-те двойки зодии, които създават най-здравите и щастливи връзки

Любовта хем е най-естественото нещо на света, хем от време на време е толкоз комплицирана и сложна... Е, не и за някои избрани зодиакални знаци в хармонични двойки. 11-те двойки зодии, които основават най-здравите и щастливи връзки, вижте в канала във vbox7:

Овен и Стрелец: И двата знака са доста дейни, обичат разнообразни действия и нови прекарвания. И двамата са доста самостоятелни и отворени, даже дръзки. Ако всеки получава това, което желае, могат да споделят на едно равнище. Техният живот в никакъв случай няма да бъде отегчителен и няма подозрение, че те няма да се трансфорат в отегчителна фамилна двойка. Те си наподобяват по толкоз доста неща и това ги прави извънредно съвместими.

Телец и Везни: Телците са твърдоглави, Везните са по-меки в дейностите си. Везните ще оценят решителността и лоялността на Телеца, а тяхната дарба да вършат взаимни отстъпки ще предотврати конфликти с именития му дебелоглав. Слабите места на единия са мощните на другия, по тази причина тяхната двойка ще действа добре.
 обич iStock/Getty Images

Близнаци и Водолей: И двата знака могат да приказват, приказват, приказват. Ценят своята самостоятелност и разсъдък и имат потребност от доста стимулиране, с цел да не се отегчат. Имат доста общи неща – държат на приятелите си, другарски настроени са като цяло и имат ужасно възприятие за комизъм. Двустранната природа на Близнаците ще очарова Водолея, а неповторимата позиция на Водолея е завладяваща за Близнаците. Това е двойка, която всеки би желал да предложения на своето празненство.

Рак и Телец: Ракът се нуждае от някой, от който да зависи и който в действителност да го изслушва. Телецът ще направи и двете. И двамата ценят дома, фамилията и комфорта повече от повърхностния искра. Телецът дава на Рака непоклатимост, а Ракът дава на Телеца любовта, от която се нуждае. Тяхната съгласуемост е като пъзел – някои части са със странна форма, само че си пасват.

Лъв и Скорпион : Лъвът жадува за внимание и това е хубаво, защото ще получи цялото внимание на Скорпиона. Логично е да се допусна, че прословутата ревнивост на Скорпиона ще отблъсне Лъва, който непрекъснато е заобиколен от обожатели. Но в действителност Лъвът се любува на привързаността на Скорпиона. И двата знака са извънредно буйни, изобретателни и динамични. Лъвът е 75% уверен, че е извънреден, само че му би трябвало някой, който да му дава останалите 25% убеденост. И Лъвът, и Скорпионът се любуват на драмата (измислена или реална) и имат наелектризиращ секс.
 секс iStock/Getty Images
Дева и Дева: Никой не схваща Девата по-добре от друга Дева. Те са аналитични, педантични, срамежливи на улицата, само че диви в леглото, свръхкритични към себе си и другите. Трудно е да се живее с високите стандарти на Девата, тъй че най-логичният избор за тях е друга Дева. Везни и Близнаци Тези два знака имат доста общи неща – обичат хората, харесва им да се социализират и са доста интелигентни и духовни. И двамата търсят уравновесена и хармонична връзка и могат да бъдат променливи и непостоянни. Нямат непоколебим морал и са демократични във връзка с политиката и секса.

Скорпион и Риби: И двамата са изобретателни и буйни, само че Рибите ще разрешат на Скорпиона да господства, а те ще заемат подчинена роля. Скорпионът е стъпил крепко на земята, до момента в който Рибите са мечтатели и разликите им се съвместяват добре. Скорпионът може да е ревностен и завладяващ, което не е проблем за Рибите, тъй като те желаят да бъдат обичани и обожавани. Те могат да споделят единствено с взор, толкоз надълбоко са свързани.
 обич iStock/Getty Images
Стрелец и Водолей: Тези двамата се разсмиват взаимно, а съюзът им е занимателен и цялостен с нови неща. И двамата ценят независимостта, откривателството и измененията. Стрелецът не обича да се отегчава, а Водолеят има същата отвореност за новите неща като него. Те прекарват време дружно, само че имат и самостоятелни завършения, тъй че се завръщат при колегата си цялостни с сила и истории за описване.

Козирог и Дева: Тези двамата имат толкоз доста общи неща, че като че ли са основани един за различен. Ценят реда, труда и са малко резервирани. Няма нищо, с което да не могат да се оправят дружно. Имат изненадващо огромен полов вкус, което демонстрира, че обичат и да се забавляват, с изключение на да работят. Могат да бъдат обществени, само че имат и моменти на интровертност и потребност от време, което да прекарат сами със себе си.

Водолей и Везни: Водолеите се схващат отлично с Везните. И двамата са доста обществени и избират да я карат по-леко, без особени прояви на страсти. Макар Везните да заобикалят споровете, те биха се борили за правдивост, а това значи доста за Водолея. Той пък е самостоятелен, само че закрилящ, а двамата са извънредно неповторими и креативен персони.

Риби и Рак: И двамата са мощно прочувствени и интуитивни, само че Рибите са и съчувствени и могат да бъдат превъзходен съдружник за Рака. Те споделят сходни полезности и хората в живота им са по-важни от скъпите играчки. Ще създадат всичко допустимо да основат сигурен и предпазен дом и по-скоро биха прекарали вечер у дома, в сравнение с на открито на празненство. Те са съвместими прочувствено, полово, духовно и креативен и тяхната връзка ще бъде доста мощна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР