Любовта е не само във въздуха, но и в звездите,

...
Любовта е не само във въздуха, но и в звездите,
Коментари Харесай

Венера в Телец: идва време за любов, добрина и светлина! Ето какво да очаква всяка зодия

Любовта е освен във въздуха, само че и в звездите, защото Венера, планетата на любовта, привързаността и хубостта, навлиза в чувствения Телец в четвъртък, 16 март.

Всички, които в астралната си карта имат Венера в Телец, би трябвало да се ухилен сега.  Това е едно от най-хубавите положения на Венера - тя там се усеща в действителност “на престол ”.

Зодиакалният знак, през който минава Венера, оказва въздействие върху нашите взаимоотношения - по какъв начин се демонстрираме в партньорствата си, какви са актуалните ни потребности и даже какви са полезностите ни.  Танцът на Венера през Телец е малко по-сладък и изящен от галактическа позиция, тъй като Венера е ръководещата планета на Телец.

Между Телеца и Венера съществува естествена непосредственост. Това значи, че  Венера има директен достъп до цялата си хубост, обич и наслаждение, когато минава през Телец.  Венера в Телец също по този начин е апел  да забавим темпото и да оценим простичките удоволствия от живота.  

През този интервал Венера ще бъде в доста добра позиция, което значи, че интервалът сред 16 март и 10 април ще премине под удобното застъпничество на планетата на любовта, положителното и светлината. 

Венера в Телец е извънредно мощна. Дори знаците, които са релативно едва свързани с тази планета, ще почувстват нейното въздействие. Астролозите разкриват, че това ще бъде интервал на мощ, подем в любовта и събуждане на мотивацията и добротата. 

Ето какво да очаквате от Венера в Телец съгласно зодията си:
 Венера в Телец от 16-ти март: ето какво да чака всяка зодия  Венера в Телец от 16-ти март: ето какво да чака всяка зодия  Венера в Телец от 16-ти март: ето какво да чака всяка зодия  Венера в Телец от 16-ти март: ето какво да чака всяка зодия
​​​​​​
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР