Любовта е кацнала на рамото на фолк звездата Райна. Певицата

...
Любовта е кацнала на рамото на фолк звездата Райна. Певицата
Коментари Харесай

Дай ми любовта! Райна грее в интимна поза с Вергил СНИМКИ

Любовта е кацнала на рамото на фолк звездата Райна. Певицата посрещна новата 2022 година на присъединяване в Лещен и всички там видяха кой е откраднал сърцето й.

Македонското девойче настойчиво крие новата си връзка, само че в обществените мрежи се появиха техни общи фрагменти от новогодишната нощ, където след няколко обърнати чашки пристрастеностите сред тях минали границата и му отпуснали края.



Появиха се няколко фрагмента от новогодишното празненство, на което Райна и приятелят й са на дансинга, преплети в сантиментален танц. Умишлено Райна е предизвестила фотографа на заведението, че би трябвало да снима мачото единствено в тил, защото към момента не желае да го демонстрира и връзката им да става обществена.



Мускулестото гадже на Райна се споделя Вергил и е от нейния роден град Сандански. По специалност е ветеринарен лекар и е мощно разпален по пътешествията, каквато е огромната пристрастеност и на изпълнителката на шлагера " Ти ме лъжеш най-добре ". Светската мълва носи, че двамата приказват за правоприемник и към този момент вършат опити в тая тенденция, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР