Любовният триъгълник между брадъра Здравко, съпругата му Христина и любовницата

...
Любовният триъгълник между брадъра Здравко, съпругата му Христина и любовницата
Коментари Харесай

Победителят от първия сезон на Биг Брадър Здравко отрича да е имало побой

Любовният триъгълник сред брадъра Здравко, брачната половинка му Христина и любовницата Божена набира все по-голяма мощ. След като двете дами се млатиха измежду нощ за превъзходство над Гларуса от Приморско, в обществените мрежи започнаха да се изричат всички страни. 

Победителят от първия сезон на " Биг Брадър " Здравко отхвърля да е имало побой, само че не на такова мнение е посочената за негова държанка.

" Поради големият интерес към събитията в родният ми град два основни момента. Първо - крайбрежната алея на града към този момент публично ще има нова име Kurvenstrasse. И второ, което е молба към медиите - Да бяхте ме потърсили за детайлности. Такава пикантна история я обезличихте с някаква простащина. Явно заради липса на опит не сте могли да я развиете качествено ", разяснява той. 

След като бе пребита от Христина, Божена бе нападната от хората, че скапва фамилии. Тя не устоя и написа доста тежки думи.

" Нека хвърли камък този, който е непогрешим! Всеки си има своята съвест и дано да реши съгласно себе си. Помислите преди да пишете нещо какво следствие ще има. Който ме съди без да ме познава, не ме интересува, само че имайте малко човечност в себе си и си представете какво бихте сторили в този случай, в случай че сте на мое място. Не съм градила бизнес и име над 10 години, с цел да ми лепнете подобен етикет. Ако всеки си даде сметка, че в миналото е бъркал няма да се изявява по този метод ", споделя жителката на Приморско, която е пристигнала в дребното курортно градче преди три години, дружно със брачна половинка си.

Тя отворила тогава туристическа организация за да притегля туристи от своята татковина. Божена живее у нас повече от 10 години, приключила е Бургаския свободен университет. 

Към момента единствено Христина не е коментирала обществено случилото се, защото е арестувана в полицията и дава показания. Търсят се възможни очевидци на грозната сцена сред двете дами, с цел да се улесни следствието и Христина да бъде упрекната.

От ОДМВР-Бургас удостоверяват, че е имало подобен случай сред двете дами. Преписката е формирана по 2 члена от Наказателен кодекс – по член 216, алинея 1 – за заличаване и разваляне на непозната

вещ; и по член 131, алинея 1, т.12 – за причиняване на телесна щета по хулигански подбуди. Разследването е против Христина Василева. Сигналът за случилото се е подаден в 3 ч. след среднощ на 13 август в РУ-Приморско.

Божена разказва в сигнала, че час по-рано – в 2 ч. посреднощ, седяла на скамейка на градската крайбрежна алея, когато към нея се доближила позната жена. Става дума за подценената брачна половинка, която, хващайки я за косата, е почнала и да ругае. Словашката гражданка пробвала да се обади на тел. 112, само че Христина взела мобилния й телефон и го хвърлила в морето, изхвърлила и електронната й цигара.

В резултат на полицейските дейности 45-годишната Христина Василева е арестувана за период до 24 часа, с цел да се изяснят детайлите. Христина обаче отхвърля да е направила всичко това.

Случаят не е завършен, само че няма очевидци, които да потвърдят какво тъкмо се е случило. Но цяло Приморско е наясно със забежката на Здравко и всички негови съграждани са уверени, че Христина е подхванала дейности по отстранява на другата жена, написа " Блиц ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР