Любовният живот на позабравената певица Лияна напоследък е тема №1

...
Любовният живот на позабравената певица Лияна напоследък е тема №1
Коментари Харесай

Лияна: Сама съм

Любовният живот на позабравената певица Лияна в последно време е тематика №1 поради спорната информация към него. След като преди десетина дни стана ясно, че тя още веднъж е сама след едногодишна връзка с предприемача Цветан Петков, той гневно опроверга тази информация. Цветан даже разгласи, че стяга женитба с фолкаджийката. В предаването „ Папараци” обаче самата тя изясни, че сега няма мъж до себе си и е сама.



„ Самодостатъчна съм си”, отсече изпълнителката, само че изясни, че любовта на щерка й е най-важното за нея. „ Аз пребивавам сама от много време”, отсече Лияна и даде да се разбере, че за никаква женитба с Петков или който и да е различен няма да има. „ Не мога да подаря времето си на мъж, прекомерно дълго съм живяла сама”, сподели още певицата.

След ден тя ще пусне нова ария „ Принцеса” и към този момент счита да се посвети на кариерата си. Дали информацията за връзката й с Петков не е и реклама за парчето, ще преценим в сряда, когато го забележим. „ Не се знае обаче, може някои ден да се влюбя безумно от пръв взор и да се оженя”, застрахова се Лияна.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР