Любовницата на съпруга ми чака дете от него и живее

...
Любовницата на съпруга ми чака дете от него и живее
Коментари Харесай

Не мога да простя предателството

Любовницата на брачна половинка ми чака дете от него и живее с нас. Това се случи на мен и още не мога да допускам.

Със брачна половинка ми сме дружно от 20 години. Имаме щерка Лиза, която навърши 19 години. Живее сама, откогато навърши пълноправие.

Само преди месец живеех в съвършен свят. Имах всичко: обичан човек, личен апартамент, скъпа кола и влиятелна работа. Какво повече можех да желая?

Връзката ни с Иван постоянно е била хармонична. Никога не сме се карали. Нямаме и финансови проблеми.

От детството си обичах да пиша и чета, тъй че имам мечтаната работа – редактор в списание. Що се отнася до мъжа ми, той има собствен личен строителен бизнес. Работи доста и постоянно върви в командировки.

Последната му командировка, обаче, промени всичко. Реших да му приготвя изненада. На масата имаше вкусна вечеря, горяха свещи, а аз чаках обичания си.

Изведнъж на вратата се позвъни. Изненадах се, тъй като Иван имаше свои ключове. На прага стоеше изплашен мъж, а зад него надничаше младо бременно момиче.

Със брачна половинка ми останахме уединено. Чувствах се излъгана и предадена.

Запознал се с Катя по време на последната командировка. Бил пийнал, когато прекарал единствено една нощ с нея. Не желае да изостави детето си, само че имал усеща единствено към мен. Помоли ме Катя да остане да живее при нас, до момента в който детето се роди, защото нямала други родственици.

Достойнството ми беше потъпкано. В хола ни чакаше младата държанка. Тя беше тиха, срамежлива и покорна. Момичето погледна Иван с влюбени очи и изслуша всяка негова дума.

От 2 седмици любовницата на брачна половинка ми живее с нас. За благополучие щерка ни не е очевидец на този цирк.

През цялото това време Иван не се отдалечава от мен и с една крачка. Той даже се съгласи да спи на пода, единствено с цел да бъде в една стая с мен. Катя спи настрана.

Вижте още: Тиквички с яйца и кашкавал на фурна

От една страна, не мога да не помни за измяната, а от друга, той ми се кълне в обич и твърди, че желае да бъдем дружно. Съпругът ми възнамерява да наеме апартамент за Катя и сина й след раждането и да им оказва помощ финансово.

Морално тази обстановка ме изтощи. Не знам какво да върша, само че не мога да простя измяната и да приема събитията.

Какъв съвет бихте дали на жена, изпаднала в такава обстановка?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР