Любовните ви дръжки ви притесняват? Натрупали сте малко повече около

...
Любовните ви дръжки ви притесняват? Натрупали сте малко повече около
Коментари Харесай

Талията се смалява, а любовните дръжки изчезват само с ЕДНО просто упражнение

Любовните ви дръжки ви тормозят? Натрупали сте малко повече към талията? Ето по какъв начин да се справите с тези проблеми дейно с помощта на спорта! Има едно упражнение, което е ориентирано непосредствено към тази част от тялото ви.

Ако изпитвате комплекси, поради характерното струпване на мазнини в региона на талията и малко под равнището й – по този начин наречените любовни дръжки, това евентуално се отразява зле освен на самочувствието ви, а и на интимния ви живот. Има две неща, които би трябвало да знаете.

Първото (и най-важно) е: Няма от какво да се срамувате!

 

Второто е, че е изцяло допустимо да загубите любовните си дръжки и да стегнете фигурата си. За да се реализира такава цел, тя неизбежно минава през храната, само че и посредством упражняване на избрани характерни извършения.

 

В тази публикация приказваме тъкмо за ЕДНО от тях! Най-голямото му преимущество: то се „ цели “ тъкмо в размера и площта на любовните дръжки по този начин, както като никое друго.

 

 

КАК ДА съдебна експертиза ОТЪРВЕМ ОТ ЛЮБОВНИТЕ ДРЪЖКИ?

 

Няма потребност напрежението да продължава повече: въпросното упражнение не е нищо друго с изключение на характерна разновидност на коремни преси с извъртане. Не е належащо да сте специалист, с цел да го извършите, даже начинаещите могат да го създадат свое обичано упражнение. Ето по какъв начин!

 

1.За да извършите това придвижване, започнете, като легнете встрани. Поставете едната си ръка на пода, а другата сгънете по този начин, че ръката ви да е зад главата. Всичко, което би трябвало да извършите, е да повдигнете краката си на 45 градуса, придружавайки придвижването с покачване на горната част на тялото.

2.Дръжте краката свити или ги изправете съгласно мечтаната степен на компликация. Можете да повторите това придвижване няколко пъти, преди да промените страните. Три серии от 10 повторения на всяка страна са идеалният вид! Това видео ще ви улесни още повече.

 

 

 

 

ЗАЩО ТОВА УПРАЖНЕНИЕ Е ТОЛКОВА ЕФЕКТИВНО?

Не забравяйте въпреки всичко, че с цел да видите действителни резултати, нищо не може да бъде по-добро от това да сте постоянни и упорите! Факт е: колкото повече повтаряте това упражнение, толкоз повече ще овладеете придвижванията, толкоз повече резултати ще видите върху тялото си!

Ако това упражнение е толкоз дейно, то е точно тъй като е идеално за тонизиране на коремния пояс… И затова за стопяване на любовните дръжки по време на сесиите!

Въпреки че това упражнение е за предпочитане – защото е изключително целеустремено – това не значи, че би трябвало да се ограничите единствено до него. Но в случай че го включите във вашата ежедневна подготовка, ще видите най-сериозни резултати! Успех!

Вижте още⤵️

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР