Любовната история на брата на Ник Картър от Бекстрийт бойс

...
Любовната история на брата на Ник Картър от Бекстрийт бойс
Коментари Харесай

Братът на Ник Картър от Бекстрийт бойс пак прибра БГ силиконката Мелани

Любовната история на брата на Ник Картър от Бекстрийт бойс - Аарън Картър и БГ сексбомбата Мелани Мартин продължава да изумява почитателите и е подготвена да се трансформира в сюжет за сапунен сериал, видя HotArena.

След като я изгони от вкъщи си като мръсно коте и я блокира в обществените мрежи, Картър явно е размислил и още веднъж се е събрал с нашата силиконка. За да покаже какъв брой държи на нея, Аарън й е купил чисто нов джип. Цветът на возилото е наследник, а моделът е най-новият. Именно със фотография на колата двамата оповестиха, че са се събрали още веднъж. Преди месец двамата за следващ път сложиха завършек на взимоотношенията си и Мелани се изнесе от общия им дом. Картър пък се включи в лайв видео и изясни, че я е блокирал на всички места и моли никой повече да не му приказва за нея. Така и не уточни повода за решението си. 

След джипа за помиряване, двамата очевидно са решили да си дадат огромен финален късмет, тъй като Картър е взел чартърен голяма къща на два етажа с басейн, която двамата с обичаната му подреждат в  момента. Там те ще живеят с трите си кучета и нищо чудно най-сетне в действителност да си създадат бебе, написа Телеграф . В началото на връзката им Мелани излъга, че е бременна, с цел да не влезе в пандиза. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР