Любовна несполука преживява Симеон Станкович от Игри на волята. Риалити

...
Любовна несполука преживява Симеон Станкович от Игри на волята. Риалити
Коментари Харесай

От два стола на земята: Жените на Симеон от Игри на волята...

Любовна неудача претърпява Симеон Станкович от " Игри на волята ". Риалити героят май е самичък и без жена до себе си, откакто се раздели и с новата си другарка.

Доскоро той демонстрираше щастието си от профила в обществените мрежи и се обясняваше в обич на новата си възлюбена. Ето обаче, че любовта му се оказа много краткотрайна. За момента Симеон не е удостоверил за раздялата, само че това, което качва на стори, мълчешком го прави.



В последващо стори пък Симеон пита дали съгласно почитателите му днешните девойки биха чакали гаджето да се върне от казармата, което незабавно навежда на мисълта, че връзката от разстояние не се е получила. Освен това има и още един неоспорим факт - всички фотоси с досегашната му възлюбена Памела са изтрити.



" Знаете ли за какво от време на време сме разочаровани? Защото имаме вяра, че другите са подготвени да създадат това за нас, което ние бихме създали за тях ", пък гласи следващият откъс в стори. Фенове на " Игрите " обаче са сигурни, че Памела е следващата жена, която не е издържала на сложния манталитет на Симеон, който той сподели и в шоуто, написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР