Любослав Пенев ще се изправи срещу Борислав Михайлов за президентския

...
Любослав Пенев ще се изправи срещу Борислав Михайлов за президентския
Коментари Харесай

24 часа: Любо Пенев се изправя срещу Боби Михайлов за БФС

Любослав Пенев ще се изправи против Борислав Михайлов за президентския пост на БФС на конгреса, оповестява вестник "24 часа ". Общото заседание ще се състои през февруари 2018 година, оповестяват още от изданието. Самият Любослав Пенев, който е треньор на втория тим на Валенсия, не бил открит за коментар.

Официално кандидатурата на някогашния народен селекционер се чака да бъде оповестена на 20 октомври. Има изказвания, че това може да се случи и по-рано.

Пенев към този момент бе президент на ЦСКА, като смени на поста починалия към този момент Илия Павлов. След това трансферира клуба на Васил Божков и се върна на терена за малко. Като треньор води ЦСКА, Литекс и националния тим, преди да замине за Испания.

След като бе заменен от Ивайло Петев в държавния ни отбор, той нападна остро целия Изпълком на БФС, като бе най-остър против Емил Костадинов и Йордан Лечков.

Очаква се Борислав Михайлов също да се кандидатира за още един мандат като президент на футболната ни централа. Все още не е ясно тъкмо кои клубове ще застанат зад кандидатурите на Пенев и Михайлов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР