Любослав Пенев и воденият от него отбор на Валенсия Б

...
Любослав Пенев и воденият от него отбор на Валенсия Б
Коментари Харесай

Любо Пенев и Валенсия Б се върнаха на победния път

Любослав Пенев и воденият от него тим на Валенсия Б се върнаха към успехите след триумф с 2:0 над Форментера в среща от 12-ия кръг на Сегунда Б, група 3. Валенсия Б към този момент има 17 точки, на 4 от 4-ата позиция, която се заема от Леида и дава право на присъединяване в плейофи за влизане в по-горното равнище.

Около 800 души следиха мача и останаха удовлетворени от представянето на отбора на българския треньор. Жорди Санчес откри резултат в 37-ата минута, а щатният голмайстор на отбора Рафа Мир оформи крайния резултат в 67-ата и към този момент има 12 попадения от началото на сезона. 18-годишният нападател Алекс Бланко, който беше притеглен в отбора през лятото точно от Пенев, стартира да играе все по-силно, отбелязва уеб сайтът Супердепорте. Първата обстановка за гол в мача беше за Валенсия Местая в 20-ата минута, а Рафа Мир не съумя да преодолее добре игралият вратар Маркос.

Но 17 минути по-късно Жорди Санчес откри резултата, а след този гол гостите от Балеарските острови трябваше да търсят към този момент гол и равенството. Рафа Мир и Алекс Бланко заиграха още по-добре след почивката и разумно Рафа се разписа за 2:0 след композиция на двамата с Марко Валеро./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР