Любослав Пенев и Ивайло Дражев, които направиха отчаян опит да

...
Любослав Пенев и Ивайло Дражев, които направиха отчаян опит да
Коментари Харесай

Пенев и Дражев се прочуха! Ето какво разкриха за пробвалите се да свалят Михайлов

Любослав Пенев и Ивайло Дражев, които направиха обезверен опит да смъкват Борислав Михайлов от президентския пост в БФС, сътворявайки цирк след цирк, още веднъж се прочуха. Оказа се, че документите с кандидатурите на двамата са били нередовни. Това разкри първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков на конференцията след края на конгреса, на който Михайлов беше избран отново и стартира четвърти мандат отпред на родния футбол.

" Трябва да се научим да съблюдаваме разпоредбите. Допуснахме и други претенденти, само че и на двамата документите не бяха постоянни. Има правила и би трябвало да се съблюдават ", разяснява Лечков.
 
" В началото сме на четвърти мандат, толкоз ли нарушаваме разпоредбите? Трябва да бъдем потребни и на дребните клубове. Не виждам за какво би трябвало да разясня дейностите на Наско Сираков ", добави героят от САЩ`94. 

Припомняме, че Сираков се отдръпна от управата на родния футбол. Босът на ЦСКА Гриша Ганчев, Николай Гигов и Марин Митев също към този момент не са в Изпълкома на БФС.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР