Любослав Лозанов е още едно от лицата на спорта в

...
Любослав Лозанов е още едно от лицата на спорта в
Коментари Харесай

Лицата на спорта - Любослав Лозанов: Футболът може да те изпрати от състояние на екстаз към сълзи и отчаяние

Любослав Лозанов е още едно от лицата на спорта в екипа на NOVA и DIEMA XTRA, водещ и коментатор на дуелите от британското и българското футболно състезание.

Футболът е страст…

Истински се възпламених по футбола към Световното състезание през 2002 година. Това евентуално бяха първите моменти, в които тази игра в действителност ме накара да изпитам цялостната гама от страсти, които може да ти донесе. Някъде от този миг натам футболът просто нямаше опция като нещо главно в живота ми.

За първи път в ефир…

Първата ми изява в ефир би трябвало да е била... 2014 година. Гостувах на Борислав Борисов в студио за мач сред Уест Бромич и Манчестър Сити, който разясних. Спомням си какъв брой обезпокоен и разчувствуван се усещах по едно и също време. Разбира се, дадох неверна прогноза в студиото по какъв начин ще приключи дуелът.

Вдъхновението…

Tова, което ме въодушевява във футбола, е съчетанието сред неотстъпчивост и прелест в играта. В рамките единствено на 60 секунди футболът може да те изпрати от положение на възторг към сълзи и обезсърчение. Комбинацията сред най-изтънченото и тънко отиграване с твърдостта на някой физически конфликт вършат този спорт нещо същински удивително и вдъхновяващо за мен.


източник: NOVA
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР