Любопитството не винаги е лошо нещо, особено ако не познавате

...
Любопитството не винаги е лошо нещо, особено ако не познавате
Коментари Харесай

Женско помагало: Какво мразят мъжете да бъдат питани на първа среща?

Любопитството не постоянно е неприятно нещо, изключително в случай че не познавате индивида против вас. Първата среща може да бъде много неловка, в случай че вие си мълчите, само че пък може и да го отблъсне, в случай че го засипвате с избран вид въпроси. Имайте поради, че той си вади заключения освен по отговорите ви, само че и по нещата, които го питате. А мъжете ненавиждат да им бъдат задавани следните въпроси:

Какво мислиш за брака?
Ако го „ застреляте “ с подобен въпрос на първата среща, може да го изплашите. Ще реши, че сте на лов за брачен партньор и не се изненадвайте, в случай че не ви се обади повече, Въпросът е значим, само че не е за първа среща.

С кого си пишеш?
Да, би било много жестоко, в случай че той си написа непрекъснато по телефона. Но е по-правилно в случай че коментирате обстоятелството, че го прави, до момента в който е на среща с вас, а не да го питате с кого си поддържа връзка. Този въпрос е много персонален и надали ще ви отговори откровено.

Вашите дали ще ме харесат?
Отново ще прозвучите като жена на лов за брачен партньор. Запознаването със фамилията е стадий, който надали ще се случи в идващите 10-15 срещи и е неуместно да го задавате първоначално, в случай че не желаете съзнателно да го изплашите.

Колко пари изкарваш?
Дори златотърсачките са станали по-хитри и към този момент не задават този въпрос непосредствено. Той ще си намерения или че сте прекомерно меркантилна, или че ще желаете да си мерите заплатите. И двете варианти няма по какъв начин да работят във ваша изгода.

Защо се раздели с последната си другарка?
Нека се успокоим! Това е първа среща и не очаквайте да преживеете „ откровено и персонално “. Въпросът с някогашните е деликатна тематика и хората се отпускат да приказват по нея след избран интервал от време. Не насилвайте нещата, а и той може да ви отреже непосредствено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР