Любопитно За първи път този сезон уволнен служител в Шеф

...
Любопитно За първи път този сезон уволнен служител в Шеф
Коментари Харесай

За първи път този сезон уволнен служител в „Шеф под прикритие“

Любопитно За първи път този сезон уволнен чиновник в „ Шеф под прикритие “ Полюсни страсти и сълзи в очите на шефа в новия епизод на предаването 24 март 2020, 13:18
а повторно в „ Шеф под прикритие “ влиза Даниел Бачорски, шеф и притежател на компанията за професионално разчистване „ Бонанза-Бачорски “. След сериозното разрастването на компанията, която към този момент работи освен в столицата, само че и в цялата страна, шефът взема решение, че е време да ревизира и управителните фрагменти на екипите. Служителите на компанията знаят, че се снима филм и не допускат, че притежателят е приел за повторно предизвикването да бъде под прикритие.

В първия ден от тестването Даниел Бачорски взема решение да ревизира Кирила Андрианова- началник на един от мобилните екипи. Още от вратата тя го „ хваща за краката “ и му демонстрира до минимален подробност какво би трябвало да бъде почистено в жилището, в който се намират. Най-голямо предизвикателство обаче се оказва тоалетната, а мениджърът на почистващата компания влиза в ролята на много неумел чиновник. Как ще реагира Кирила и ще резервира ли успокоение, вижте в епизода в сряда вечер в 22:00 ч. в ефира на NOVA.

Почистването на тоалетната ще се стори като детска игра на Бачорски, който сигурно не е квалифициран да се срещне с Албена и изненадите, които тя му сервира. Отношението ѝ към работата е много отрицателно и това се придвижва и в отношението ѝ към посетителите на мола, който почиства. След повишението на звук от нейна страна и непрекъснатото мрънкане, шефът под прикритие е ядосан и се среща с ръководителя на екипа.

В третия ден от прикритието си Даниел ревизира Елица, която е управител на един от обектите. По неин адрес са идвали доста недоволства и притежателят на компанията желае самичък да се увери в равнището на работата ѝ. Тя го познава доста добре и с цел да не го разкрие, той изпраща брат си. Оказва се, че Елица е доста прецизна в работата си и даже подхожда умерено към провокациите на новия чиновник.

След като за ден шефът под прикритие е в отмора, е време да се завърне с цялостни сили. Даниел Бачорски се насочва към един от новите обекти за компанията, където ще се запознае с Таня. Тя е извънредно обезпокоена, само че все пак си прави съзнателно работата и се старае оптимално добре да изясни на новия чиновник. Таня изненадва Даниел откакто му споделя, че има шест деца и е пристигнала от Лом, с цел да работи и да се грижи за тях.

Какво ще се случи в този епизод на „ Шеф под прикритие “? С право ли ще бъде уволнен един от чиновниците и по какъв начин шефът под прикритие ще възнагради съзнателните служащи в компанията – гледайте в сряда вечер, тъкмо в 22:00 часа по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР