Любопитно Шеф Ангелов изправя двете остриета Реджеп и Цецо един

...
Любопитно Шеф Ангелов изправя двете остриета Реджеп и Цецо един
Коментари Харесай

Шеф Ангелов изправя двете остриета Реджеп и Цецо един срещу друг в битка за доказване

Любопитно Шеф Ангелов изправя двете остриета Реджеп и Цецо един против различен в борба за доказване Шеф Виктор Ангелов ще направи показно за предвидливост и точност, а един готвач ще дръпне тима си обратно за следващ път 12 март 2020, 12:01
ази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България феновете на известното кулинарно съревнование ще се насладят на титаничния конфликт сред две от остриетата в Кухнята на Ада. След поредици от неточности началник Виктор Ангелов изправи италианското конте Реджеп против тихото френско оръжие Цецо в борба за оцеляване в Hell’s Kitchen България. Този дуел на характерите най-сетне ще реши и безконечния спор сред двамата за купата „ по-добър готвач “ в Кухнята на Ада. Предстои да забележим дали Реджеп ще успее да покаже, че в действителност няма еднакъв на него в Hell’s Kitchen България или просто високото му самочувствие е единствено „ въздух под налягане “. Цецо от своя страна ще би трябвало да потвърждава, че тихите води са най-дълбоки и е задоволително убеден в кухнята. Докато двамата титани ще мерят сили за оставане в шоуто, в кухнята ще се разиграват съществени драми – афектирани готвачи, нови спорове и взривоопасно напрежение в двата тима. Любовната конспирация сред Гергана и Мишо ще е щипка успокоение в готварските пристрастености, само че дали искрите сред двамата няма да възпламенят Кухнята на Ада?

Шеф Виктор Ангелов ще изпита своите готвачи по предвидливост и точност. А тези две качества са извънредно значими, изключително за експерти с искания и самочувствие в кухнята, каквито са Реджеп и Цецо. Двамата ще би трябвало да покажат експедитивност, разум и логичност, с цел да преодолеят едно от трудностите в титаничния конфликт между тях. Ще следим яростен дуел на характери и на финала купата „ най-хубав готвач “ ще грабне този, който успее да прояви мощна душeвност, религия в качествата си и естествено да показва върховен пилотаж в кухнята. Разбира се, ще има много сини, които ще стискат палци на Цецо в конкуренцията, с вярата, че ще сложи на мястото му Реджеп. Дали обаче фантазията им ще се сбъдне и кой ще завоюва дуела на достойнството – ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Вечерната резервация ще е решаваща за двамата готвачи, номинирани за изпъждане. Ще би трябвало да демонстрират както лидерски качества, по този начин и умения за справяне в сериозни обстановки. Реджеп ще дърпа юздите на своя тим и ще постанова личен темп, само че на каква цена? При Цецо напрежението ескалира и той ще би трябвало да поставя оптимални старания да насочва тима в вярната посока и по едно и също време с това да подтиква готвачите да поддържат връзка. Един готвач внезапно ще дръпне тима си обратно за следващ път и още веднъж ще се наложи своевременната интервенция на началник Ангелов. Как ще приключи вечерната резервация и дали специфичните посетители на ресторанта – рок групата Д2 и музикалните звезди Калин Вельов, Йоана Драгнева и Стенли ще си тръгнат с усмивка от ресторанта на Hell’s Kitchen – гледайте в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Hells Kitchen кухня готвене храна ресторант
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР