Любопитно Разкриват ли сънищата най-дълбоките ни тайни Никой речник или

...
Любопитно Разкриват ли сънищата най-дълбоките ни тайни Никой речник или
Коментари Харесай

Разкриват ли сънищата най-дълбоките ни тайни

Любопитно Разкриват ли сънищата най-дълбоките ни секрети Никой речник или съновник не може да ви каже какво в действителност значи един сън  Надежда Неменски 22 януари 2020, 13:20  Разкриват ли сънищата най-дълбоките ни секрети
Разкриват ли сънищата най-дълбоките ни секрети
 Сравняват тази рускиня с Анджелина Джоли
Сравняват тази рускиня с Анджелина Джоли
 7-те изгоди за здравето от ходенето пешком през зимата
7-те изгоди за здравето от ходенето пешком през зимата
 Джулиана Гани: Никога не мога да устоя на торта
Джулиана Гани: Никога не мога да устоя на торта
 Странна прогноза за времето: нощ на падащите игуани
Странна прогноза за времето: нощ на падащите игуани
 Мистериозни пожари в Сицилия – 15-годишна мистерия
Мистериозни пожари в Сицилия – 15-годишна мистерия
 Изненада! Памела Андерсън се омъжила на загадка женитба
Изненада! Памела Андерсън се омъжила на загадка женитба
 Знаменитостите над 80 година, за които възрастта не е от голяма важност
Знаменитостите над 80 година, за които възрастта не е от голяма важност

ъбуждаш се измежду нощ и сърцето ти бие ускорено. Отнема ти известно време, с цел да осъзнаеш, че не си отишъл на изявление за работа, облечен единствено с хавлия, а това е било единствено сън.

В взаимозависимост от това кой съновник ревизирате, можете да откриете, че сънят ви разкрива безпокойствие за работата ви, възприятие на позор или разстройване или може би даже, че във вас дреме надълбоко прикрит ексхибиционист.

Защо не си спомняме сънищата

Имайки поради всичко това, правилно ли е, че сънищата могат да разкрият най-дълбоките ни секрети?

Сънищата могат да разкрият потребни неща за живота ни ,

само че без значение от това в какво ви кара да вярвате Холивуд или обичаният ви разказ, няма изследвания, доказващи, че сънищата могат да разкрият подсъзнанието ни. „ Наистина няма научни проучвания, които да поддържат тази гледна точка”, споделя Диъдри Барет, психолог и откривател на сънища от Медицинското учебно заведение в Харвард. „ Сънищата не съдържат знаци. Никой речник или съновник не може да ви каже какво в действителност значи един сън”, сподели тя, представена от уеб страницата „ Лайв Сайънс” (Live Science).

Какво значат повтарящите се кошмари

Хората от дълго време търсят смисъла на сънищата. Жителите на антична Месопотамия и античните египтяни са вярвали, че те са послания от боговете. Древните гърци и римляни са ги употребявали, с цел да предсказват бъдещето.

Но

вярата, че знаците в сънищата носят секрети истини за нас самите, идва от психолога от XIX в. Зигмунд Фройд .

Той допуска, че сънищата действат като един тип извършване на предпочитание, разкривайки нашите надълбоко потиснати стремежи.

От времето на Фройд науката за сънуването се разви и допуска една действителност, която е малко по-светска от препоръчаната от Фройд. Сънищата не са загадъчни или фантастични. Всъщност сънуването наподобява доста повече на мисленето ни денем, в сравнение с може би осъзнаваме.

Защо сънуваме, до момента в който спим. Няколко вероятни пояснения

Но това не значи, че сънищата нямат смисъл. Изследвания сочат, че до момента в който сънуваме, ние просто обработваме същите ползи, мемоари и терзания, които нормално ни занимават денем. „ Имаме пожелателни мечти, мислим за закани и страхове, мислим за обществения си живот и околните си”, споделя още Барет.

„ Следователно

сънищата имат психическо значение като уголемение на нашите будни мисли и терзания ”,

изяснява Г. Уилям Домхоф, откривател на сънища в Калифорнийския университет в Санта Крус. Проучванията сочат, че сънищата са по-често правдоподобни разкази от ежедневния ни живот, в сравнение с сходство на екшън филми. С изключение на случаите, когато се случи нещо в действителност необичайно в съня ни, като да вземем за пример майка ти да се трансформира в Опра Уинфри.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: сънища секрети .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> <strong> Слави Трифонов: </strong> Ще записваме нова партия <br>
Слави Трифонов: Ще записваме нова партия
 Тайните на най-чудовищното творение на океана Тайните на най-чудовищното творение на океана  <br> <strong> Кейт </strong> сияе в алена рокля, <strong> Меган и Арчи </strong> разхождат кучетата <br>
Кейт сияе в алена рокля, Меган и Арчи разхождат кучетата
 <br> <strong> 7 хрумвания, </strong> с които <strong> късата коса </strong> няма по какъв начин да ни омръзне <br>
7 хрумвания, с които късата коса няма по какъв начин да ни омръзне
Последни  <p>Разкриват ли сънищата най-дълбоките ни тайни</p> Разкриват ли сънищата най-дълбоките ни секрети  <p><strong>Рускиня</strong> е двойничка на <strong>Анджелина Джоли</strong>. Вижте я</p> Рускиня е двойничка на Анджелина Джоли. Вижте я  Отцепиха региона към някогашен боен цех във Враца Отцепиха региона към някогашен боен цех във Враца  <p><strong>7-те ползи</strong> за здравето от <strong>ходенето </strong>пеша през зимата</p> 7-те изгоди за здравето от ходенето пешком през зимата  Проверки и в Комисията по <a href=хазарта " /> Проверки и в Комисията по хазарта  <p><span style= Джулиана Гани: Никога не мога да устоя на торта  Гърция за първи път избра жена за президент Гърция за първи път избра жена за президент  <p>Странна <strong>прогноза за времето</strong>: нощ на <strong>падащите игуани&nbsp;</strong></p> Странна прогноза за времето: нощ на падащите...  Пожарите в Австралия се завръщат, изтеглиха елементи от столицата Пожарите в Австралия се завръщат, изтеглиха елементи от...  <p><strong>Анна Мей Вонг</strong> - първата актриса от китайски генезис в Холивуд</p> Анна Мей Вонг - първата актриса от китайски генезис в...  Прокуратурата: Няма акция в Педиатрията в София Прокуратурата: Няма акция в Педиатрията в София  Джеф Безос Телефонът на Безос бил хакнат от този на саудитския...  Три гръцки острова се подвигнаха на митинг, не желаят мигранти Три гръцки острова се подвигнаха на митинг, не желаят...  <p><strong>Мистериозни пожари</strong> в Сицилия &ndash; <strong>15-годишна загадка</strong></p> Мистериозни пожари в Сицилия – 15-годишна мистерия  Рикардо Ибрахим Какво е да започнеш от нулата, откакто войната ти...  Гугъл желае да намалите потреблението на телефона Гугъл желае да намалите потреблението на телефона  Нигяр Джафер от Движение за права и свободи Движение за права и свободи: Това докара до разпад на цели браншове  Памела Андерсън Изненада! Памела Андерсън се омъжи на загадка женитба  <p>Знаменитостите <strong>над 80 г.</strong>, за които възрастта не е от значение</p> Знаменитостите над 80 година, за които възрастта не е от...  Няма потребност от нови отчети за България по Механизма за оценка Няма потребност от нови отчети за България по Механизма за... Всичко от през днешния ден Виц на деня Мъж ляга да спи с жена си. Изведнъж дамата пита: - Вратата заключи ли? - Заключих. - Френското резе дръпна ли? - Дръпнах. - Холандският… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче  Актьор в Съединени американски щати и модел в Азия - Мони Демиров  Фънки: Любимият ми десерт е карамелизирана луканка с мандарини  Какви са изгодите от медитацията (ВИДЕО)  След Брекзит Англия се готви за Мегзит  Българи сътвориха вълшебна багра, която трансформира всяка стена в бяла дъска Водещи вести  Столичната община: Опасно вещество е било изхвърлено в контейнерите Столичната община: Опасно вещество е било изхвърлено в контейнерите  Прокуратурата: Няма акция в Педиатрията в София Прокуратурата: Няма акция в Педиатрията в София  За дома за възрастни хора: За дома за възрастни хора: " Животът им е в заплаха "  Арогантен водач на кола за спешна помощ отхвърли да реалокира болна жена Арогантен водач на кола за спешна помощ отхвърли да реалокира болна жена  Голяма повреда остави част от Перник без вода Голяма повреда остави част от Перник без вода  <p> " Искаше ми се тази фотография да не беше правена "  Рикардо Ибрахим Младият сирийски режисьор, който стартира нов живот в България  <p>Заплаха: новият вирус може да мутира, първи случай в САЩ</p> Заплаха: новият вирус може да мутира, първи случай в Съединени американски щати  Отцепиха региона към някогашен боен цех във Враца Отцепиха региона към някогашен боен цех във Враца  Гърция за първи път избра жена за президент Гърция за първи път избра жена за президент  Пожарите в Австралия се завръщат, изтеглиха елементи от столицата Пожарите в Австралия се завръщат, изтеглиха елементи от столицата  <p><strong>Анна Мей Вонг</strong> - първата актриса от китайски генезис в Холивуд</p> Гугъл ни напомня за Анна Мей Вонг - ето коя е била тя

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР