Любопитно Подменени показания и неочаквани предложения в Ягодова луна“ Борбата

...
Любопитно Подменени показания и неочаквани предложения в Ягодова луна“ Борбата
Коментари Харесай

Подменени показания и неочаквани предложения в „Ягодова луна“

Любопитно Подменени показания и непредвидени оферти в „ Ягодова луна “ Борбата за истина и правдивост продължава във вторник от 22 часа по NOVA 27 март 2020, 12:24
облестни мъже в пожарникарски униформи още веднъж ще са в центъра на събитията в „ Ягодова луна “. Справедливостта и търсенето на истината ще е съществена цел и за Любо (Асен Блатечки), и за Георги (Александър Сано) в идния епизод на сериала във вторник (31 март) от 22 часа по NOVA. Преди да дадат нови показания против от Боян (Димо Алексиев) за опита му да отвлече Рая (Радина Боршош), двамата ще схванат, че тези, които Георги е дал от злощастната вечер в клуба са сменени и изцяло се разграничават от случилото се. От полицията ще ги уверят, че ще намерят виновника, само че обещанията няма да бъде признати за чиста монета и от двамата пожарникари.

В персонален диалог сред татко и наследник Боян ще сложи въпроса за Георги Джамбазки и неговия татко Димитър. Това ще върне Ангел тридесет години обратно към последния му конфликт с Димитър. Зрителите ще станат очевидци на история, която ще разкрие по какъв начин Димитър е заловил тогавашния шеф на пожарната – господин Генчев, до момента в който прави една от тъмните си схеми. Ангел няма да остане безучастен към въпроса на сина си и още веднъж ще насочи предизвестие към него да внимава в връзките си с Георги и най-много с Рая.

Междувременно Светла (Стефка Янорова) ще показа на най-близката си другарка Ширин (Ширин Карнобатлъ) за предлагането на Чавдар (Деян Донков). Феновете на сериала ще бъдат сюрпризирани от диалога сред двете приятелки и решението на Светла. В идния епизод те ще могат да проследят и специфичната вечеря, на която ще стане ясно дали Чавдар ще получи късмет с несподелената си обич, която е чакал и крил толкоз години.

Предстои още едно ненадейно предложение, този път от Рая към нейния рицар-спасител Георги. Срещата му с нея в клуба обаче още веднъж ще бъде обвързвана с неприятности, след появяването на някогашната му половинка Ирина, която е уверена, че сред него и дъщерята на началника му има нещо. Какво ще бъде предлагането на Рая към Георги и каква ще бъде реакцията на Ирина в обстановката, на която ще стане очевидец? – отговорите на тези въпроси ще станат ясни във вторник (31 март) от 22 часа, единствено по NOVA.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР