Любопитно Доктор Стилянова и Доцент Захариев се изправят пред олтара

...
Любопитно Доктор Стилянова и Доцент Захариев се изправят пред олтара
Коментари Харесай

Доктор Стилянова и Доцент Захариев се изправят пред олтара в „Откраднат живот“

Любопитно Доктор Стилянова и Доцент Захариев се изправят пред олтара в „ Откраднат живот “ Ще бъде ли Галя „ Булката дезертьор “ или ще предприеме огромната стъпка  Александра Грамова 15 май 2019, 15:08
о традиция най-успешният български медицински сериал ще събере обичаните герои в женитба, която ще бъде основна за поредност от събития в сезона. Тази вечер доцент Захариев и лекар Стилянова ще създадат огромната крачка към олтара в наличието на сътрудници и другари, а непредвидени обстановки ще изпитат решението им.

„ През годините съм участвала на извънредно доста сватби – мога да кажа, че довечера ще бъде доста забавно! Любовта межди Галя и Петър наподобява на пръв взор несъвместима, само че точно това е двойката, която се задържа цели седем сезона. Дали ще продължат оттук насетне дружно или в този миг ще се разделят – феновете занапред ще схванат “, описа Ралица Паскалева пред камерата на "На Кафе ", допълвайки, че персонално е избирала най-подходящата рокля за Галя дружно с екипа. С възприятие за комизъм чаровната актриса сподели кецовете под булчинската рокля, които я съпровождат в неприятното време. Дали ще се трансформира в „ булката дезертьор “ – феновете ще научат довечера.

Специалният ден ще отвори нови въпроси за образуваните любовни триъгълници, които ще доближат своята сериозна точка. Доцент Захариев ще насочи съответни въпроси към Поли Грънчарова, която ще би трябвало да се изправи пред същинските си усеща. Разговор с лекар Табаков ще я предизвика към дейности, които ще изненадат самата нея и сътрудниците й. Какво ще се случи на сватбата? Ще станат ли лекар Стилянова и доцент Захариев публично семейство или този ден ще се трансформира в най-голямото тестване за тях? – ще научите в „ Откраднат живот: Любовта лекува “ довечера, от 20:00ч. по NOVA.

Не пропускайте новите епизоди на „ Откраднат живот: Любовта лекува “ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР