Любопитно 7 разлики между идеалното и нормалното семейство Причините, които

...
Любопитно 7 разлики между идеалното и нормалното семейство Причините, които
Коментари Харесай

7 разлики между идеалното и нормалното семейство

Любопитно 7 разлики сред идеалното и естественото семейство Причините, които се цитират, са плашещо идентични, и съвсем постоянно идват от дамата 20 април 2019, 20:14  7 разлики сред идеалното и естественото семейство Източник: Thinkstock/Guliver
азводът се оказа заразна болест, която покосява доста млади фамилии. А аргументите, които се цитират, са плашещо идентични, и съвсем постоянно идват от дамата.
„ Вече не си приказваме “. „ Той като че ли не ме вижда “ „ Не си представях живота си по този начин " „ Искам освен това “
Ние все желаеме освен това. Все нещо чакаме, все на нещо се надяваме, непрестанно подхранвайки фантазиите и фантазиите си с филми, романи, разкази на приятелки и мемоари за първите дни от любовта ни, пишат девойките от Edna.bg
7 разлики сред идеалното и естественото семейство  В идеалното семейство мъжът е сантиментален всяка седмица. Жената също. В естественото семейство романтиката е допустима единствено след съществено обмисляне и „ майка ти може ли да гледа децата за една вечер “. Защото в живота има и елементарни дни, в които просто работим, приказваме си малко, след това вечеряме и спим.  В идеалното семейство таткото зарязва значима среща, с цел да участва на концерта на детето в градината. В естественото семейство никой не рискува да бъде уволнен поради едно празненство в детската.  В идеалното семейство мъжът приготвя изненада за 13-тата годишнина от сватбата, която включва екзотично странствуване, възобновяване на брачните обети и плуване с делфини. В естествените фамилии от време на време има изненади, от време на време – не.  В идеалното семейство децата се занимават с оригами и четат енциклопедия в детската стая, до момента в който родителите вечерят на свещи. В естественото семейство децата са шумни, не си прибират играчките, не желаят да си лягат сами, желаят да гледат единствено детско, крещят, от време на време имат ниски оценки, само че ни обичат от цялото си сърце. Защото са същински деца, а не идеални фрагменти от филм.
Снимките в Инстаграм и постовете във Facebook единствено наливат масло в огъня, тъй като ни карат да мислим, че изключителните моменти на хората са тяхно всекидневие.

Забравяме, че всичко, което виждаме онлалйн, е пресилено, нагласено, режисирано и постоянно безусловно погрешно.

(Само припомняме за случая с наша известна двойка, която се карала преди развода си, а в това време дамата пускала фотоси на чашата си с вино и пишела „ сантиментална вечер с апелирам обичан Иван).

Високите ни упования, подкрепени от подправените обществени мрежи, надутите приказки на псевдо учители по живот и нашите лични неразбираеми показа по какъв начин би трябвало да наподобява живота ни, ни водят само към отчаяние.

Тихата незадоволеност и неясно предпочитание за „ оригиналност “ избликват на повърхността малко откакто се родят децата.

Период на огромно тестване за тялото и мозъка, сдобиването с дете се трансформира в препъни камък за фамилията, вместо в крайъгълен подобен, както е било толкоз генерации наред.

„ Не им устоят нервите на дамите “, сподели един млад татко неотдавна.

Да, не им устоят, отговорих му, тъй като сами си слагат непостижими условия и се пробват да ги реализиран.

И когато видят, че не могат да са идеални, тъй като никой не може, им се желае фамилията им да е идеално, мъжът им да е съвършен, децата също да са идеални...

А то е просто невероятно. И в случай че си приказваме повече между тях за това по какъв начин в действителност не сме идеални, а естествени, в случай че спрем да желаеме невъзможното и се радваме на многото, което имаме, всички ние ще живеем по-щастливо и ще успеем да се излекуваме от бракоразвод.

Защото последствията от развода са най-сериозни за децата. А нали сякаш те са най-важното нещо на света...

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: романтика семейство любов
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР