Любопитни необработени кадри с Путин се появиха в мрежата.Руският президент

...
Любопитни необработени кадри с Путин се появиха в мрежата.Руският президент
Коментари Харесай

Камери уловиха Путин в неловка ситуация: Имитира секретаря на Ердоган

Любопитни необработени фрагменти с Путин се появиха в мрежата.

Руският президент Владимир Путин изпадна в неловка обстановка, откакто камери го уловиха да имитира прес секретаря на турския президент Реджеп Таип Ердоган Ибрахим Калън с присъщите за турските мюсюлмани обятия за приветствия, съобщи.

Руският автократ дойде в Узбекистан за присъединяване в срещата на върха на Шанхайската организация за съдействие и за повторно тази година му се наложи да чака за диалог събеседника си Ердоган. Видео фрагменти демонстрираха Путин строен самичък до знамената на Турция и Русия да прави странни придвижвания и да предава някакви сигнали на събеседник или събеседници отвън камерата и да пита сред две шепи „ What is that “ (какво е това) като имитира метода, по който се прегръщат с други участници членове на турската делегация.

Според турския етикет изцяло непознати мъже се приветстват един различен с здрависване, само че в случай че към този момент се познават или желаят да подчертаят близки връзки, тогава вършат прегръдка, при която допират взаимно скулите си. Това е повода, наред с чакането на Ердоган, за превъзбудеността на съветския президент и несъответстващите му дейности, предиздвикали консуматори в обществените мрежи да попитат дали всичко е наред с него.

По-късно стана ясно, че индивидът, който Путин е имитирал, е тъкмо Ибрахим Калън, който е приветствал един от участниците в мероприятието с дружеска прегръдка. В обществените мрежи консуматори от Турция оцениха жестовете на съветския президент като насмешка с традициите и обичаите в страната им.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР