Любопитна новина се появи на пазара на туристическите застраховки в

...
Любопитна новина се появи на пазара на туристическите застраховки в
Коментари Харесай

Туристите вече могат да се застраховат и срещу лоша гледка от прозореца

Любопитна вест се появи на пазара на туристическите застраховки в Русия. Клиентите към този момент могат да се застраховат против овърбукинг (дублиране на резервацията за една и съща стая от разнообразни потребители), както и против противоречие в действителния тип на стаята и описанието за нея.

Така обезщетение ще се изплаща и при друга от обещаната панорама от прозореца, заяви в. " АТОР ", представен от профилираното издание insmarket.bg.

На 1 февруари 2024 година «Евроинс Туристическое Страхование» (досегашна ERV), разгласи модернизиране на своите базови застрахователни артикули (с изключение на годишните полици) и в този момент на уеб страницата на компанията в комплексните стратегии за здравно туристическо обезпечаване («Путешествуй по России», Optima, «Стандарт Плюс» и «Спорт») е включен нов риск: " Неполучаване на услуги при настаняване ".

Според шефа Юлия Алчеева, новият риск в застраховките е на правилото погашение на закрепена сума. Той се включва, когато екскурзиантът бъде настанен не в резервирания от него хотел или апартамент поради овърбукинг, както и когато стаята не подхожда на определената от екскурзианта категория (например, при резервирана стая категория «лукс» бъде дадена «стандарт»).

Клиентите получават обезщетение и за противоречие на гледката от прозореца (например, резервирана е стая с аспект към морето, а клиентът е настанен в стая, която гледа към градината на хотела, например).

Обезщетение се дължи и в случай че в стаята няма климатик при обещан подобен, при липса на вана, в случай че е разказана, че я има и други Допълнителният риск работи завсички хотели и хотелски жилища на територията на Русия.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР