Любомир Йончев - бащата на 11-годишната Никол, днес е посетил

...
Любомир Йончев - бащата на 11-годишната Никол, днес е посетил
Коментари Харесай

Кошмарните разкрития около смъртта на малката Никол не спират! Почерненият баща видял последните й стъпки живот в кървавия блок 108

Любомир Йончев - бащата на 11-годишната Никол, през днешния ден е посетил блок 108 в бургаския квартал „ Меден рудник”, в който щерка му беше свиреп убита. Това описаха съседи.

Съкрушеният родител се прибрал от Лондон в Бургас за погребението, което се състоя през вчерашния ден. Пред поданици на вход Б той споделил, че имал мобилно приложение, с което непрекъснато виждал придвижването на Никол, в това число и последните й стъпки до блок 108 в ж.к. „ Меден рудник”.

„ Много му е мъчително, разбираме го като родител. Случилото се е огромна покруса. Момиченцето от третия етаж, което е намерило тялото е доста уплашено, към момента не може да излезе от шока”, споделиха съседи. Четири дни след убийството, следите от жестокото закононарушение към момента личат.



„ Повечето хора ги е боязън да влизат в асансьора, в това число жена ми и щерка ми, по тази причина се качват пешком по стълбите. В кабината се усеща тежка миризма, виждат се и засъхналите към този момент плиски кръв по спирачката на асансьора, както и на стената сред 5-тия и 6-тия етаж”, съобщи възрастен комшия, който е станал очевидец на огледа на криминалистите.

По негови думи в нощта на убийството момиченце от третия етаж се прибирало у дома, повикално асансьора, а когато отворило вратата - попаднало на ужасяващата панорама. Когато полицията пристигнала, съседите които са били вътре в постройката, не могли да излязат, а тези, които са били на открито – не били пускани да влязат. В градинката пред входа часове чакали даже майки с колички.



„ Имаше доста кръв. Ударът във врата е бил единствено един, само че от налягането е имало доста пръски. Първоначално не можеше да се разбере къде е раната и дали не е ударена по главата. Детето изглеждаше по-голямо и криминалистите мислеха, че е сред 16-20 годишна”, сподели още мъжът.



Вчера десетки деца отрупаха белия ковчег на Никол с цветя и я изпратиха в последния й път. Само на няколкостотин метра се намира и домът на арестувания за убийството – 15-годишният Иван. Бавноравиващото момче беше отведено от полицията в 4 часа сутринта в понеделник, а сега е в следствения арест в Бургаския затвор. Никой, който го познава обаче, не може да повярва, че той е килърът.



„ Звучи необикновено да е той. Спокойно и благо дете е. Често идва в магазина, постоянно дава отговор с елементарни фрази, не може да води дълъг диалог. Дано се потвърди, че не е той”, споделиха майка и щерка от близкия магазин.

Сигнал за откритото тяло на Никол бе получен в полицията в 17:29 часа в неделя. Час, в който майките с колички и останалите съседи към този момент са на открито. Дали Иван е минал около няколко блока, оплискан с кръвта на Никол от глава до пети без да бие на очи, остава мистерия. На този стадий проверяващите към момента не разкриват детайлности - открити ли са негови облекла, изацапани с кръв. Повечето съседи споделят, че не са видели нищо подозрително в държанието на Иван. Същевременно майката на момчето – Донка, смени юриста. Досега той беше защитаван от служебния бранител Камен Кънев. От през днешния ден към този момент той се съставлява от различен юрист, който обаче още не се е срещнал с елементи от случая. „ Ще желая мярката му за неотклонение да бъде изменена от задържане под стража в домакински арест “, сподели бранителят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник и фотоси: burgasinfo.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР