Любомир Петров получи условна присъда по обвинението за това, че

...
Любомир Петров получи условна присъда по обвинението за това, че
Коментари Харесай

Любомир призна, че е изтеглил 4000 лв. от картата на мъртвата си съпруга, осъдиха го условно

Любомир Петров получи условна присъда по обвиняването за това, че три дни след смъртта на жена си Красимира, в интервала от 14 до 16 септември 2020 година, младият мъж употребявал банковата й карта, като изтеглил общо 4 000 лв..
Прочетете още
Делото в Пловдивският областен съд е протекло по реда на съкратеното правосъдно разследване, като Любомир е признал обстоятелствата и събитията в обвинителния акт. Той е получил наказание в размер на една година и шест месеца условно отнемане от независимост, с изпитателен период от 3 години и 6 месеца.

Тъй като Любомир Петров призна напълно обстоятелствата и събитията, изложени в обвинителния акт, заради размерът на по този начин наложеното наказване е избран след редуцирането с 1/3.

Със същата присъда Окръжният съд наложи на подсъдимия и санкция в размер на 4000 лв..

Присъдата предстои на митинг и обжалване в 15-дневен период пред Апелативен съд – Пловдив.

Припомняме, че все още против него тече дело и за убийството на 21-годишната Красимира Куковска в Бегово. Процесът протича по общия ред с приканване на всички очевидци и движимости лица, но заседанията се гледат при закрити врата. До момента делото беше връщано два пъти на прокуратурата – веднъж поради подозрение за безпристрастност на наблюдаващия прокурор Анелия Трифонова и повторно за повдигането на още едно обвиняване при рестарта, което обаче би влошило ситуацията на обвинения.

Любомир Петров е с мярка за неотклонение „ домакински адрес ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР