ДАЛАС (AP) — Центърът на Далас Маверикс Макси Клебер има

...
ДАЛАС (AP) — Центърът на Далас Маверикс Макси Клебер има
Коментари Харесай

Макси Клебер от Маверикс е аут за неопределено време с отделено рамо, казва източник на AP

ДАЛАС (AP) — Центърът на Далас Маверикс Макси Клебер има отделено рамо, което ще го в профил за неопределен срок и поражда подозрения по отношение на статута му до края от плейофите, сподели в събота човек, осведомен с травмата.

Клебер контузи дясното рамо в първото полувреме на успеха на Маверикс със 114-101 над Лос Анджелис Клипърс в петък вечер. Лицето приказва с Асошиейтед прес при изискване за анонимност, защото клубът не е разкрил детайлности за травмата.

Далас завоюва серията от първия кръг с 4-2 и ще се изправи против топ поставения Оклахома Сити на полуфиналите на Западната конференция от вторник вечерта.

Клебер караше към коша в прехода, тичаше съвсем на цялостна скорост, когато падна мощно от дясната си страна, откакто беше преобърнат при конфликт с Амир Кофи от ЛА, който беше отсъден за блокиращ фаул.

Клебер, чиято пукотевица за 3 точки беше подтик за Далас в серията, приведен от болежка няколко пъти, до момента в който отиваше на пейката за таймаут. Той се върна в играта за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР