Любомир Георгиев е новият председател на Демократи за силна България

...
Любомир Георгиев е новият председател на Демократи за силна България
Коментари Харесай

Любомир Георгиев пое председателството на ДСБ - София след Вили Лилков

Любомир Георгиев е новият ръководител на Демократи за мощна България в София.

Досегашният ръководител на ДСБ в столичния 23 МИР бе определен през днешния ден на отчетно-изборно заседание. Георгиев е и един от учредителите на партията. Той поема ръководството в София от Вили Лилков , който подаде оставка, откакто ДСБ (Нова република) не влезе в Народното събрание.

За софийския лидерски пост се състезаваха още Димитър Божилов, член на Националното управление на групировката, и Борис Точев, който преди няколко месеца опита да се пребори за ръководния пост на цялата партия.

Според предварителните данни от гласуването спечелилият е получил 140, а вторият в класирането - 80 гласа при избора.

Любомир Георгиев е роден на 8 август 1962 година в гр. Криводол.

Завършва приблизително обучение в ПГ “Хр. Ботев ” в гр. Враца.

Висшето му обучение е от Факултета по математика и информатика на Софийския университет (има магистърска степен по диференциални уравнения).

Член е на Съюз на демократичните сили в регион “Триадица ” в София от 1999 година, секретар на районната организация на Съюз на демократичните сили “Триадица ” от 2000 до 2004 година

Става един от учредителите на ДСБ напролет на 2004 година и на районната организация на ДСБ в р-н “Триадица ” през лятото на 2004 година

Председател на ДСБ – “Триадица ” от учредяването на организацията на 21.09.2004 година до избирането му за член на съвета на Председателството на ДСБ – София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР