Любителски клип с мургави мъже шокира социалните мрежи. На кадрите

...
Любителски клип с мургави мъже шокира социалните мрежи. На кадрите
Коментари Харесай

Възмутително! Роми друсат кючеци в болница, докато нуждаещите се чакат с часове да бъдат хоспитализирани

Любителски клип с мургави мъже шокира обществените мрежи. На фрагментите се вижда по какъв начин здрави роми си спретват ваучър в поделение на болница в разгара на Коронавирус рецесията, когато свободни кревати мъчно се намират за нуждаещите се пациенти.

Клипът е оповестен от потребителя Боби Джоунс на 12 септември под заглавие " Купон в болничното заведение ". Мъжът живе е в София.

Видеото е смущаващо, тъй като идва на фона на тежкото положение, в което се намира здравната ни система и на новините, че нуждаещи се хора чакат часове да бъдат признати в лечебни заведения. То демонстрира по какъв начин роми друсат кючеци пред погледа на здравна сестра, която явно не е сюрпризирана от дейностите и държанието им.



Не е ясно какво вършат тези момчета в болничното заведение и кое е лечебното заведение, само че скандалното държание на ромите разбуни духовете в обществените мрежи за часове, а хората се питат какво постанова ромите във очевидно положително здравословно положение да бъдат приети в болница и да употребяват болнични грижи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР