Любителски кадри от последния концерт на Лили Иванова заляха социалните

...
Любителски кадри от последния концерт на Лили Иванова заляха социалните
Коментари Харесай

Лили Иванова на снимки и на живо - фотошопът прави чудеса

Любителски фрагменти от последния концерт на Лили Иванова заляха обществените мрежи и потресоха даже най-верните ѝ почитатели. Певицата, която постоянно не разрешава да бъде снимана по време на сходни събития, лъсна в натуралния си тип без никаква обработка на фотосите.

На фрагментите се виждат освен бръчките и увисналата кожа по лицето, само че и коремче и паласки, каквито в формалния профил на Лили в никакъв случай не сме забелязвали.

Неслучайно на всеки концерт Лили наема лични професионални фотографи, а към публиката се моли да приберат телефоните и да не снимат.

Всъщност за своите 85 години е изцяло обяснимо Иванова да наподобява по този метод. Примата обаче в никакъв случай не е приемала старостта и по всякакъв начин се пробва да прикрие вредите на времето.

В формалния й профил се появиха фрагменти от въпросния концерт, на които тя наподобява като 30-годишен фотомодел. Певицата е слаба, със стройни крайници, тънка талия, а от паласки и коремче няма и диря. Лицето й е изгладено без никакви бръчки, сенки и старешки петна.

Реалните фрагменти от концерта обаче заляха обществените мрежи и Лили е гневна на уредниците, че са разрешили приключването на необработени фрагменти, написа Intrigi.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР