Любителите на Мелпомена вече могат да се потопят в атмосферата

...
Любителите на Мелпомена вече могат да се потопят в атмосферата
Коментари Харесай

Една нощ в Palais Garnier, известен като дома на Фантома от операта

Любителите на Мелпомена към този момент могат да се потопят в атмосферата на най-знаменития мюзикъл в историята на Бродуей – „ Фантомът на операта ” на Андрю Лойд Уебър.

Airbnb направи допустимо това като трансформира Почетната ложа на фамозният Palais Garnier, открит през 1875 година, въодушевил неоготическата сантиментална история, в елегантна спалня с балдахин, алено кадифе и злато в синхрон с архитектурния искра на постройката на Площада на операта в Париж.   

Гостите ще могат да „ преследват ” Фантома из залите на емблематичната постройка и даже да стигнат до  подземното езеро – неговия дом.

Техен хазаин ще бъде Вероник Леру, правнучка на френския публицист Гастон Леру, създател на едноименния разказ. „ Класическата история, пресъздадена от моя прародител, е вдъхновявала толкоз доста хора през годините. Това е идеалният метод да го почетем и да приветстваме „ фановете “ в достоверната конюнктура на неговия разказ ”, отбелязва Леру.



От премиерата си в Лондон през 1986 година „ Фантомът на операта “ е игран пред над 145 милиона души в 183 градове на 17 езика. Мюзикълът е поставян на сцената в Уест Енд и на Бродуей  повече от 36 години. Това е най-дълго играното шоу на Бродуей и е получило над 70 огромни театрални награди, в това число седем награди Тони и четири награди Оливие.

Глобално издание на саундтрака беше издадено през 2022 година, в това число и обичания саундтрак на Андрю Лойд Уебър, на седем езика и на специфичен компилационен диск.

„ Фантомът от операта “ ще се играе в 15 страни на четири континента и на седем езика през 2023 година

Включването на Palais Garnier в портфолиото на Airbnb е част от програмата на платформата за възкръсване на културния туризъм в Европа. Компанията от предходната година предлага редица исторически домове в Обединеното кралство, Испания, Италия и Франция.

Важен детайл от тази тактика е поддръжката за реставрацията и опазване на наследството на Операта, в това число настоящ план за възобновяване на ложите на Palais Garnier. Друг принос на Airbnb са вложенията в развиването на стрийминг платформата на Opera, която сплотява цялото аудиовизуално наличие на Парижката опера за необятна публика по целия свят.

Гостите ще спят в най-голямата оперна ложа в Palais Garnier, която нормално е непокътната за високопоставени посетители. Ексклузивното преживяване за гостите включва:


Заявката за резервация ще бъде отворена на 1 март 2023 година (сряда) в 18:00 ч. централноевропейско време, оповестяват от Airbnb. Необходимо е искащите да имат доказан профил и добра известност в платформата.

Снимки: Airbnb

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР