Любимците на поколения българи, вдъхновение за младите изпълнители и пионери

...
Любимците на поколения българи, вдъхновение за младите изпълнители и пионери
Коментари Харесай

Братя Аргирови със запомнящ се концерт и среща с автограф в Русе

Любимците на генерации българи, ентусиазъм за младите реализатори и пионери в българската поп и диско музика – Благовест и Светослав Аргирови показаха златните си шлагери пред стотици фенове в Русе нощес.

Легендарният дует от близкото минало отбелязва 40 години на сцена дружно с оркестъра на Русенската опера под диригентството на Димитър Косев!

Публиката в крайдунавския град близо два часа пя и танцува на незабравимите шлагери на обичаните си реализатори, а след вдъхновяващия бис феновете на двамата братя имаха опция да закупят биографичната им книга “Гот е да сме двама ”. Близо два часа продължи и срещата с подпис във фоайето на Доходно здание, като най-запалените почитатели носеха със себе си скъпи винилови плочи на десетилетия.

“Гот е да сме двама ” споделя историята на техния живот, събрана в 296 страници от известния радиоводещ Йордан Георгиев, прочут с псевдонима Данчо Стълбицата.



Луксозното издание на „ Софтпрес “ бележи 40 години от основаването на дует Аргирови, а по едно и също време с нея Кралете на БГ диското се завръщат с юбилеен албум, включващ 13 песни. В биографията им читателите ще открият любопитни детайлности от кухнята и богат снимков материал с над 150 фотографии от персоналния списък на изпълнителите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР