Любимото семейство на Англия винаги е проявявало някои чудатости, та

...
Любимото семейство на Англия винаги е проявявало някои чудатости, та
Коментари Харесай

От мухи за риболов до тоалетна седалка! Кралското семейство избива рибата по странни подаръци за Коледа

Любимото семейство на Англия постоянно е проявявало някои чудатости, та даже и в всекидневието си. Коледа, наподобява, не бележи изключение и даже в проявата на респект към членовете на семейството и обраната Кейт Мидълтън има своите провинения. Именно тя подарява на принц Хари специфичен комплект “Направи си гадже ” и мухи за лов на риба – на починалия принц Филип. Домашен мармалад в комплект със сушени сливи пък са подаръкът ѝ за кралицата още през 2011 година

Мъжът ѝ – принц Уилям – не прави изключение от всеобщата полуда. Той изумява баба си с пантофи с нейния лик. Брат му Хари съблюдава традицията и при една фамилна колекция за Коледа шашка присъстващите и Елизабет с шапка за баня. Всичко би могло да е в реда на нещата, в случай че аксесоарът не бе екипиран с умопомрачителен надпис: “Животът е кучка! ”.

Меган Маркъл подема приумиците на новата си рода и се регистрира с пеещ хамстер за кралицата по време на първото си Рождество като член на кралското семейство и с лъжичка за корнфлейкс за Уилям. Принцеса Ан пък доставя Чарлз с тоалетна седалка. Приспособлението е сътворено от естествена кожа и в опит да почете сестра си днешният крал на Англия не се разделя с подаръка си и по време на пътуванията си.

Автор: lifestyle.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР