Любимото музикално турне предизвика еуфория пред повече от 35 000

...
Любимото музикално турне предизвика еуфория пред повече от 35 000
Коментари Харесай

The Voice Happy Energy Tour събра рекорден брой посетители във Варна

Любимото музикално турне провокира еуфория пред повече от 35 000 души аудитория на Южния плаж във Варна. За следващ път рекордният брой почитатели на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour затвърди славата на варненци като една от най-емоционалните и дейни публики в България. Голямо неспокойствие провокира и фактът, че на сцената пяха няколко родени във Варна реализатори – DARA, VICTORIA и Боро Първи. Зарядът на почитателите доближи още по-високо равнище, когато за първи път в историята на турнето се появи и още една варненска звезда - TINO, с цел да извърши дуетния шлагер с Dara Ekimova.

Специално за една от най-активните и прочувствени публики бяха показани и две премиерни части - „ Стокхолм “ на Dara Ekimova и „ Сълзи “ на V:RGO и EMIL TRF.

Един от главните фокуси на уредниците на турнето тази година е реализиране на разделно събиране и изхвърляне на генерираните от събитието боклуци. Именно заради тази причина те привлякоха националната акция на Сдружение „ BG Бъди деен “ - „ Искам да съм полезен… Рециклирай ме " и задачата им за събития #БезОтпадъци. Голяма част от участниците дадоха персонален образец и се включиха в разделното събиране на боклуци.

За идната спирка на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в град Бургас, площад „ Тройката “ на 7-и юли, уредниците са планували още изненади за своите почитатели. Кой ще се причисли към звездния състав на сцената – следва да разберем напълно скоро.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР