Любимият магазин на домашните любимци на Варна, както и на

...
Любимият магазин на домашните любимци на Варна, както и на
Коментари Харесай

Maxi Pet Варна празнува своя втори рожден ден!

Любимият магазин на домашните любимци на Варна, както и на техните фамилии, чества своя втори рожден ден на 9-ти октомври и кани всички на един радостен празник!

В неделя, 09.10.2022, първият магазин на ще навърши 2 години и по този мотив ще даде големи отстъпки на цялата покупка за своите клиенти, както и доста изненади и дарове.
Maxi Pet Варна към този момент 2 години е мястото, където всички от фамилията могат да се насладят на едно пълноценно време отделено за домашния любим. Големият зоомагазин дава обещание целодневно празненство, изненади за дребни и огромни, доста отстъпки и подарък за всеки клиент.

Варненци най-добре знаят какво прави този магазин неповторим в грижата за своето животинче – необятната и разнообразна комерсиална зала, ветеринарната грижа на място, комфортната локация и паркинг, както и дружелюбния личен състав.

С 20-годишен опит в района, Mаxi Pet се грижи за домашните любимци, помагайки на техните притежатели да основават сигурна и виновна среда за пухкавите членове на фамилията. А магазинът във Варна е първият на веригата в България, което го прави и най-опитен в специфичната грижа за домашния ни любим.

На 09.10.2022 през целия ден ни чакат огромни отстъпки и развлечение в Maxi Pet Варна – на бул. Владислав Варненчик 268!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР