Любимите на малки и големи Том и Джери отново се

...
Любимите на малки и големи Том и Джери отново се
Коментари Харесай

Любимците ни Том и Джери се завръщат на големия екран

Любимите на дребни и огромни Том и Джери още веднъж се събират на огромния екран! Ще можем да гледаме вълнуващата им игра на котка и мишка следващата година, а най-новото им премеждие ще е в безценен хотел в Ню Йорк, където Джери се е заселил.

Героите на Warner Bros. Pictures са анимирани съвсем като в обичания ни анимационен от детството. Вместо да заложат на модерните технологии, основателите избират обичайното им пресъздаване. Традицията се изчерпва единствено с това – филмът включва живи артисти и декори на действителни места.

В основната роля влиза Клоуи Грейс Морец – американска актриса и фотомодел, носителка на две награди „ Сатурн “ и известна с функциите си в „ Ако остана “, „ Кери “, „ Изобретението на Хюго “, „ Тъмни сенки “ и други 23-годишната актриса се превъплъщава в облика на Кела, наета от хотела да се отърве от Джери, защото следва огромна женитба. Кела не съумява да се оправи сама с изобретателния мишок и наема Том, без да подозира, че ще подпали дългогодишното им съревнование. Скоро обаче и на тримата им се постанова да се съюзят, тъй като откриват, че някой от личния състав на хотела се пробва да се отърве от тях.

Сценарият е дело на Кевин Костело, въодушевен напълно от класическите герои на аниматорите Джоузеф Барбара и Уилям Хана. Режисьор е Тим Стори, в чиято филмография влизат комедиите „ Ченге за един ден “, „ Мисли като мъж “, както и всички филмирани стенд-ъп комедии на. Актьорският състав пък включва още Майкъл Пеня, Роб Дилейни, Колин Йост и Кен Йънг.

Трейлърът към идния филм излезе преди дни и зарадва няколко генерации.  Най-известните котка и мишка в света са основани от Уилям Хана и Джоузеф Барбара през 1940 година и печелят цели седем награди „ Оскар “ единствено с първите няколко серии. През 1993 година излиза и пълнометражната анимация „ Том и Джери: Филмът “, а от този момент насам те се трансформират не просто в обичана анимация, а в културно събитие.

Вижте какво ни чака:


 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР