Любимецът на публиката в тазгодишния сезон на „Х Фактор“ Теодор

...
Любимецът на публиката в тазгодишния сезон на „Х Фактор“ Теодор
Коментари Харесай

Теодор Взриви С Хит На Заки, Менторът Остана Без Думи

Любимецът на публиката в тазгодишния сезон на „Х Фактор“ Теодор Стоянов направи най-силната си изява в нощта на българските шлагери. Криско му избра шлагера на „Авеню“ Бягство, а хасковлията съумя да го облече със своята емоционалност, видя Secret.bg.

Най-развълнувана още веднъж беше Саня, която нееднократно е заявявала, че геният на Тео е чудо, а той даже не го схваща. Заки, който хиляди пъти е пял парчето си, също не остана безучастен. „Ти се откъсна от оригинала и направи лично „Бягство“, това доста ме впечатли. Надявам се, че това бягство е пътят към финала, доста ми хареса“, съобщи Заки.

„Ти си по-добър от всякога, прочувствен, супер крепко пеене и сигурен в това, което правиш. Свършихте страхотна работа“, добави Любо Киров.



На елиминации за борене за оставане в шоуто се бориха Виктория и Марио и трите грации от групата Treasures, което значеше автоматизирано, че тимът на Любо ще намалее довечера, защото той е наставник и на двете групи. В края на шоуто менторите решиха, че Treasures би трябвало да изоставен шоуто.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР