Любимецът на малкия екран Димитър Рачков посрещна седем от най-красивите

...
Любимецът на малкия екран Димитър Рачков посрещна седем от най-красивите
Коментари Харесай

Рачков пак се заяде с Мария Игнатова

Любимецът на дребния екран Димитър Рачков посрещна седем от най-красивите българки в шоуто " С Рачков всичко е допустимо “. На сцената на щурия водещ се качиха Алекс Раева, Виктория Терзийска, Александра Богданска, Александра Гърдева, Лора Георгиева, Ромина Тасевска и Есил Дюран. Редом с тях в игрите застана и артистът Герасим Георгиев – Геро.

Красавиците се впуснаха в 10 игри, в които демонстрираха умения в танците, бързото мислене и още по-бързите реакции. По време, обаче, на една от първите игри Рачков шокира и смрази публиката с неуместна смешка.

Когато Алекс Раева и Виктория Терзийска застанаха една против друга в Рачковото предизвикатество, публиката избухна от смях още преди играта да е почнала. Куп бисери и положително въодушевление зареди началото на епизода, само че както всички добре знаем, Рачков не си поплюва и този път не съумя да удържи името на Мария отвън устата си.

Когато шегаджията Геро стартира да го закача с въпроси за играта, Рачков уточни към Алекс Раева и сподели: " Това е Мария Игнатова ". След неловката преживелица Алекс бързо влезе в роля и стартира да флиртува с шоумена.

Ала това надалеч не е първият случай, в който Рачков захапва някогашната си руса възлюбена. В първия сезон на предаването Мария и Рачков се събраха за един финален път пред българската аудитория. Бургазлията незабавно атакува блондито, като най-шокиращата смешка беше ориентирана към качествата на Мария в леглото:  " Мария, в случай че знаех, че си толкоз пластична, в никакъв случай нямаше да си потегли ". След бруталната излагация, Мария не се върна повече в шоуто.

Рачков и Мария Игнатова афишират връзката си през 2009 година Двамата се трансформират в най-следената и обсъждана екранна двойка, което води до постоянни клюки. През годините слуховете за раздялата сред водещите на " Господари на ефира " плъзват няколко пъти, само че в последна сметка единствено допреди няколко години в къщата на двойката в Панчарево царува мир и обич. След доста спекулации и злословия Рачков и Мария публично се разделят, което оставя почитателите им съкрушени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР