Любимецът на българската публика Михалис Хаджиянис ще зарадва верните си

...
Любимецът на българската публика Михалис Хаджиянис ще зарадва верните си
Коментари Харесай

Михалис Хаджиянис идва със специално шоу и много хитове

Любимецът на българската аудитория Михалис Хаджиянис ще зарадва правилните си почитатели със специфичен концерт в София напролет. Един от най-успешните гръцки реализатори за 21 век ще приготви над два часа с най-обичаните си части и ще вдигне зала 1 на НДК още веднъж на крайници на 20 април 2018 г . След като посети страната ни и безусловно се влюби в нея, Михалис няма самообладание за идното си шоу и даже се съветва с българските си познати по отношение на желанията на локалните почитатели:
„ Все още съм във екстаз от България и описвам на всички места за вашата аудитория. Страхотно посрещане и страхотна атмосфера! Този път считам да е още по-дълго и още по-забавно, гответе се за огромен ваучър и хубава музика “.
Михалис се появява на европейската сцена още на 17, когато показва Кипър на състезанието Евровизия в Бирмингам с авторската си ария „ Генезис “. Следват няколко извънредно сполучливи и даже платинени албуми, безусловно разпродадени турнета в Гърция и Кипър и безспорното самопризнание на публиката по целия свят, която е многомилионна. През 2004 година той пее на закриването на Олимпийските игри в Атина, а същата година показва Кипър на формалната гала за разширението на Европейския съюз, отбелязваща присъединението на 10 нови членки.
От 2000 до 2009 година Михалис получава над 30 награди единствено в Гърция, които го вършат най-успешният реализатор в страната за първото десетилетие на 21 век. През 2010 година Михалис е подложен от FORBES на 22-ро място измежду най-влиятелните гърци . Михалис персонално е създател на множеството си песни, измежду които емблематичната му балада „ De Fevgo “ (Няма да си тръгна), както и шлагерите „ То Kalokairi Mou” (Моето лято), " An Mou Tilefonouses” (Ако ми беше звъннала), както и песни на други гръцки реализатори измежду които и Despina Olympiou, Giorgos Dalaras, Pashalis Terzis, Natassa Theodoridou.
Билетите са в продажба на цени от 40 до 100 лева онлайн, в мрежата на EVENTIM, в това число билетен Център НДК, The Mall и бензиностанции OMV.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР