Любимата на американския президент Доналд Тръмп телевизия Fox News публикува

...
Любимата на американския президент Доналд Тръмп телевизия Fox News публикува
Коментари Харесай

Любимата на Тръмп телевизия с новина, че нулевият пациент с коронавирус е от лаборатория в Ухан

Любимата на американския президент Доналд Тръмп телевизия Fox News разгласява материал, съгласно който нулевият пациент, инфектиран с новия ковид SARS-CoV-2, е човек, работил в лаборатория в Ухан. Припомняме, че заболяването потегли от градът с към 11 млн. души население в китайската провинция Хубей.
" Източници считат, че първичното предаване на (вируса) е било от прилеп на човек и че " нулевият пациент " е работил в лабораторията и по-късно е попаднал измежду популацията на Ухан ", заяви телевизионният канал, базирайки се на " многочислени източници, осведомени с детайлностите на ранните дейности на държавното управление на Китай и видели съответните документи ", написа БГНЕС. Fox News разгласи, че е изискал въпросните документи.
Един от източниците на канала упрекна Китай в " най-скъпата интервенция за скриване на доказателства " в историята. Fox News показва, че Пекин опитал да прикрие от кое място потегля всичко с " обвиняване ", че източникът на болестта е така наречен влажен пазар в Ухан.
Твърди се, че лабораторията не е разработвала биологични оръжия, само че е трябвало да показва изключителни резултати при проучване на вируси от китайски учени.
Доналд Тръмп беше сбит по тематиката: " Научваме от ден на ден и вършим доста деликатно и надълбоко изследване ".
По-рано китайското външно министерство в отговор на изказванията за укриване на информация по тематиката за ковид съобщи, че Китай е заел открита и виновна позиция през цялото време във връзка с публикуването на данни за коронавирусната зараза.
На 31 декември 2019 година китайските управляващи осведомят СЗО за огнище на незнайна пневмония в град Ухан в централната част на страната (провинция Хубей). Специалистите открили, че причинителят на болестта е нов ковид, по-късно заболяването публично е наречена COVID-19.
Световната здравна организация на 11 март разгласи експлоадирането на новата коронавирусна зараза COVID-19 за пандемия. Според последните данни на СЗО в света са регистрирани над 2 милиона случая на заразяване, умрелите са над 130 хиляди души.
Още: " Черни върхове по заболеваемост и гибел в Съединени американски щати и Русия, обаче Тръмп е оптимист "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР