Любимата марка майонеза на българските потребители Краси получи официален сертификат

...
Любимата марка майонеза на българските потребители Краси получи официален сертификат
Коментари Харесай

Най-голямата кофичка с майонеза в света е българска

Любимата марка майонеза на българските консуматори „ Краси ” получи формален документ от арбитър Анна Орфорд от GUINNESS WORLD RECORDS® за най-голямата кофичка майонеза в целия свят! На тържествена гала, в зала „ Ларго ”, майонеза „ Краси “ стана първият артикул в историята на българската хранително-вкусова индустрия, който печели влиятелното международно отличие. Никой досега в света не е правил толкоз огромна кофичка, цялостна с майонеза и достижението на „ Краси “ ще бъде вписано в GUINNESS WORLD RECORDS®!

Пред очите на многочислената аудитория, пристигнала особено за събитието в зала „ Ларго ” - в сърцето на София, съдията на Гинес Анна Орфорд регистрира рекордните 221.4 кг майонеза, събрани в гигантската кофичка. По време на церемонията съдийката няколко пъти ревизираше дали се съблюдават извънредно строгите условия, които GUINNESS WORLD RECORDS® имат във връзка с качеството и хигиеничните правила, както и за осъществяване на толкоз огромни събития. След като кантарът се спря на рекордните килограми, Орфорд анонсира, че безусловно всички условия са били спазени, събитието е протекло при извънредно добра организация и марката майонеза „ Краси “ и България би трябвало да се гордеят с достижението. След това връчи формалния документ за слагане на международен връх на мениджъра на фабрика за майонеза „ Краси “ Даниела Авджиева.
По думите на госпожа Авджиева, върхът е подложен в точният миг, тъй като тази година майонеза „ Краси “ отбелязва своя 25-годишен празник. Това е самопризнание за целия екип, който стои зад триумфа на продукта, както и за потребителите и тяхното доверие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР