Любимата изпълнителка на поколения българи Алла Пугачова е в тежко

...
Любимата изпълнителка на поколения българи Алла Пугачова е в тежко
Коментари Харесай

Алла Пугачова бере душа след пластична операция

Любимата изпълнителка на генерации българи Алла Пугачова е в тежко здравословно положение. Прикована е на легло, а децата й са в суматоха. Примата дойде за откриването на музикален фестивал в латвийския курорт Юрмала, чийто хазаин е друга известна естрадна звезда - Лайма Вайкуле, само че не съумя да се яви на сцената.

Тревогата какво се случва с изпълнителката на „ Милиони червени рози “ се ускорява от обстоятелството, че единствено ден преди колапса на Пугачова, Вайкуле уверила пресата, че нейната приятелка несъмнено ще участва на събитието.

В мрежата се разяснява информация, че Алла е понесла полета от Израел, където живее в последно време, до Латвия, доста зле. По неотложност в Юрмала дошъл и младият й брачен партньор – надареният артист Максим Галкин, с цел да бъде до нея.

Във вторник той е видян да посещава дома на Вайкуле - вероятно за да заяви вести за здравето на брачната половинка си и да се извини за нейното неявяване.



Естрадната икона е жива реклама на пластичната хирургия

Децата на Примадоната, както назовават Алла Пугачова, също са обезпокоени: малчуганите Хари, Лиза и по-възрастната й щерка Кристина Орбакайте. Съвсем скоро певицата се похвали с нови сполучливи пластични интервенции и очевидно дръпна още 10-ина години от възрастта си. Опасенията са, че са се получили затруднения след хирургическите намеси, евентуално зараза, получена при престоя на певицата в болница.

От друга страна постоянно съществува вероятността Алла да страда от откритата война, която води против хунтата в Кремъл. Както доста добре научи Евгений Пригожин, в Москва не се гледа с положително око на предателите и постоянно ги застига нерадостна орис - я ще паднат от офиса си, я самолетът им ще гръмне.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР