Любимата адвокатка на Кирил Петков - Лена Бориславова, която по

...
Любимата адвокатка на Кирил Петков - Лена Бориславова, която по
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Любимката на Киро - Лена Бориславова, още работи за семейната кантора на Сиела - лапа поръчки от ВСС

Любимата адвокатка на Кирил Петков - Лена Бориславова, която по негово време беше назначена в Българската банка за развиване на заплата от 8000 евро на месец, към момента работи в фамилната адвокатска фирма на притежателите на " Сиела Норма " Веселин и Иван Тодорови, видя ПИК.

Видно от обществения указател на юристите, депутатът Лена Здравкова Бориславова е вписана като юрист през 2017 година и към сегашния миг продължава да бъде настоящ подобен. Посоченият в регистъра адрес на адвокатската фирма й е гр. София, ул. " Петър Парчевич " №27. Посочена е и интернет страница - www.georg-tod.com. Това обаче е страницата на едно от огромните адвокатски сдружения в страната - „ Георгиев, Тодоров и Ко. “ Адвокатският указател удостоверява, че адвокатското сдружение се обитава точно на този адрес - София, ул. " Петър Парчевич " № 27.
свързани новини139653на 01.12.2021
Представляващ адвокатското сдружение е небезизвестният проф. Иван Тодоров Тодоров. Същият е член на съвета на шефовете на " Сиела Норма " АД – сдружението, осигурило машините за изборите и поддръжката им. Изпълнителен шеф на сдружението е брат му – Веселин Тодоров.

Казано по различен метод, към сегашния миг юридическото „ острие “ на Политическа партия “ПП “ и персонален юрист на Кирил Петков - Лена Бориславова се изявява в огромна адвокатска фирма, с клиенти освен в бизнес средите – обвързваното лице " Сиела Норма " АД /самостоятелно и в разнообразни консорциуми/ постоянно печели публични поръчки за стотици хиляди левове в държавни структури и структури на правосъдната власт като реализатор по редица многохилядни публични поръчки – същите тези, които би трябвало да бъдат уместно „ реформирани “.

Подходящ образец за това е подписан на 15.06.2021 година контракт на за социална поръчка към Висшия правосъден съвет (ВСС), според който Сиела Норма АД в консорциум ще прави оценка на използването на програмното бюджетиране и разбор на европейските практики за насочено към резултатите бюджетиране в системата на правосъдната власт, създаване на методология за програмно бюджетиране в правосъдната власт, оценка на системата за правосъдни такси, рационализиране на нормативната рамка за въвеждане на програмно бюджетиране в правосъдната власт и образование по програмно бюджетиране. Стойността на контракта е 417 523 лева без Данък добавена стойност. Тоест, на това сдружение е поверено осъществяването на промяна в бюджета на правосъдната система /който е близо един милиард годишно/.
свързани новини94602на 20.10.2021






Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР