Любим септември... Какво ли си ни подготвил за следващите все

...
Любим септември... Какво ли си ни подготвил за следващите все
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Предизвикателства за Скорпион и успехи за Риби

Любим септември... Какво ли си ни подготвил за идващите все по-хладни дни? Моля те, постарай се да бъдеш благоразположен!
Oвен
Вие, Овни, ще съумеете да се организирате и да отмятате значимите за вас задания през седмицата. На моменти не е изключено да имате възприятието, че парите не ви стигат, само че след средата на седмицата ще съумеете да си припечелите спомагателни средства. При всички случаи ще сте на сантиментална вълна. Тези от вас, които са обвързани ще показват очевидно възприятията си към колегата, ще се грижат за него и ще го глезят. Ако сте свободни е допустимо да предприемете по-решителни стъпки да ухажвате някой ваш фаворит.
Телец
Вие, Телци, ще съумеете да се изявите през седмицата. Ще получите късмет да изпъкнете в сферата, която сте си избрали. Не е изключено да имате любовни случки или флиртове при започване на седмицата. Заетите от вас ще задълбочават връзките си с половинката. След четвъртък ще сте доста чувствителни. Голяма част от вас ще трансформират визията и представянето си пред хората.
Близнаци
Вие, Близнаци, ще бъдете добре оценени от колегата си през седмицата и не е изключено да се решите на по-решителни стъпки и задълбочаване на връзките. Възможно е също по този начин да се спуснете да обновяватее жилищата си и да подмените мебелировката си след четвъртък. В работата си ще бъдете доста продуктивни и сполучливи. Ще съумеете да изпъкнете над останалите чиновници и сътрудници.
Рак
При вас, Раци, не е изключено да дойдат нови сътрудници през седмицата. Добре е да разчитате на отзивчивите си умения, тъй като по този начин най-лесно ще прескачате пречките, поставяни ви от другите. Каквито и компликации да ви сполетяват, постоянно ще се намира някой добър другар да ви измъкне от обстановката. В дома и измежду роднините ви се чака да се чувствате удобно.
Лъв
Вие, Лъвове, е допустимо през седмицата да се чувствате леко притиснати от сегашно партньорство и да решите да се разнообразите с обаятелен чужд или непозната. Добре е да не прибързвате, с цел да не си навлечете ненужни неприятности. Не са изключени пътувания в чужбина или интензивно другарство с чужденци. Нищо чудно да решите да попивате нова информация или да потънете в някоя нова област.
Дева
Вие, Деви, ще се чувствате доста добре на работното си място през седмицата. Ще сте също по този начин мощно ангажирани с финансовото си положение. Хем ще имате доста хрумвания по какъв начин да си харчите парите, хем ще намирате способи за облага на спомагателни средства. Ще сте много отзивчиви и общителни и е допустимо да започнете нови и забавни другарства. При всички случаи ще имате доста сполучлива седмица и ще срещнете самопризнание.
Везни
Голяма част от вас, Везни, ще стартират нова интимна връзка през седмицата. Заетите от вас ще подобрят доста връзката си с колегата. Ще съумеете да довършите неща, които сте почнали от дълго време. Възможно е да ви хрумнат доста положителни хрумвания за професионално развиване, които да започнете да прилагате на процедура. Не са изключени огромни вложения или реализирането на съществени планове.
Скорпион
При вас, Скорпиони, се чакат промени в любовния ви живот през седмицата. Голяма част от вас ще обявяват или задълбочават връзка. Периодът ще е цялостен с интелектуални провокации. Много е евентуално да се отдадете на нова забавна дисциплинираност или просвета, както и да задълбочите знанията си в област, която мощно ви вълнува. След четвъртък може да ви се наложи да се грижите за някой непосредствен. Не е изключено да имате доста задължения около дома или роднините си.
Стрелец
Вие, Стрелци, ще сте доста продуктивни през седмицата. Активно ще се изкачвате по професионалната стълбица и ще жънете огромни триумфи. При всички случаи ще ви остава много малко време за забавление, за това е допустимо околните ви хора да страдат от липса на внимание. Поради тази причина е добре да се постараете да си отделите време за отмора и разформироване. С каквото и да се сблъсквате, ще знаете към кого да се обърнете за въпросът да бъде оптимално дейно решен.
Козирог
На вас, Козирози, при започване на седмицата е доста евентуално да ви се наложи да учите нови неща, които да са ви нужни за професионалната реализация. Възможно е също по този начин да поддържате връзка с хора от непознати страни или да предприемете далечни пътувания. След четвъртък по всяка възможност ще получите забавни позвънявания, доставки или известия.
Водолей
При вас, Водолеи, при започване на седмицата е доста евентуално да изникват разлики в мненията със заобикалящите, само че все пак е добре да се стараете да сте толерантни към другите. След четвъртък ще имате шанс в любовта и партньорството ви ще процъфтява. Много евентуално е да задълбочите връзките си с обичания. При всички случаи ще се разсъни авантюристичния ви дух и не е изключено да поемете към непознати и екзотични дестинации, с цел да разпуснете там.
Риби
Вие, Риби, ще имате шанс доста да напреднете в службата си през седмицата. Вероятно е да влагате доста страсти в общуването си с другите и да имате смяна в обкръжението си: при сътрудниците или съседите. В любовен проект е допустимо да ви изникват разногласия с обичания. Ако сте в съществени връзки е допустимо да водите битка за властта във връзката, която е значимо да не задълбочавате в сериозен спор, ами да потърсите нужните компромисни разновидности.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР