Любен Попов получи наградата за най-добър играч на Интерактив тенис

...
Любен Попов получи наградата за най-добър играч на Интерактив тенис
Коментари Харесай

Интерактив тенис раздаде годишните си награди

Любен Попов получи премията за най-хубав състезател на Интерактив тенис за 2019 година на тържествената гала ITL Awards 2019 нощес. Шампионът от последния Мастърс на лигата ITL Finals 2019 резервира първото си място в ранглистата на ИТЛ с 4860 точки, следван от Иван Златанов с 3800 точки и Ивайло Боджаков с 2625 точки.

Любен записа неповторим сезон, като позволи единствено две загуби на полуфинали в шампионатите на ИТЛ и записа осем победи във Вечерни шампионати, Challenger-и и едно съревнование на Weekend Tour. Всички призьори получиха специфични награди.

ITL Awards 2019 отличи най-запомнящите се и положителни тенисисти през годината, а на церемонията участваха доста сегашни и някогашни звезди на лигата. След гласоподаване във Facebook фаворитка на публиката стана Мариана Грозданова. Въпреки че през последните месеци страда от травма, Мариана продължава да идва на шампионати и оказва помощ за организацията им.

Любимец на публиката е Николай Боев, който е един от най-приказливите отвън корта и постоянно си намира събеседници. Тенис хотел на 2019 е ваканционно населено място Санта Марина Созопол. Интерактив тенис гостува в него към този момент осем години, а изискванията за спорт и отмора са безупречни.

Комплексът разполага с осем корта с висококачествена Green Set настилка и всяка година приема десетки интернационалните надпревари. Тенис клуб на 2019 е MG Tennis Club в парка „ Заимов “, който през 2018 завоюва премия в състезанието „ Сграда на годината “ в категория за състезателен комплекс.

Тенис любителка на годината стана Стефка Бончева, която има десетки победи в шампионати и побеждава с лекост и мъже, и дами. Любител на годината е Иван Златанов. Той стигна до второто място в ранглистата на ИТЛ и е кандидат за купата във всеки аматьорски шампионат.

Интерактив тенис раздаде награди в още няколко категории, с цел да насърчи играчите, които играят постоянно и със сърце. Приза „ Най-активен за 2019 “ завоюва семейство Калин и Цветанка Лазарови, които съвсем не пропущат шампионат и вземат участие във всички формати на ИТЛ.

"Най-проспериращ фен “ е Ивайло Боджаков. Преди две години той се бореше в шампионатите от категория 250, а в този момент се класира за финалите и съумя да прескочи групите. За повсеместен принос в развиването на ИТЛ беше отличен Светозар Михайлов, виновен за дизайна на плакатите на ИТЛ. Най-позитивен фен е Мирослав Василев, а най-постоянен състезател – Цветан Иванов.

На тържеството в Patron Cafe & Shot Bar бяха наградени и финалистите в последните шампионати на ИТЛ - Коледния дамски ITL Women’s Tournament и ITL Finals 2019. Купите си получиха победителката при дамите Диана Митева и финалистката Ива Дарданова. Призовете си взеха и първите трима в последния Мастърс за годината – Любен Попов, Иван Златанов и Ивайло Боджаков.

ITL Tennis Awards се връчват от 2015 година, като церемонията е единствената профилирана към тениса в страната ни. ИТЛ има за цел да трансформира това събитие в най-популярното и влиятелно в областта на тениса в България. Целта на премиите е да отличават най-хубавите през годината, както и обвързваните с тениса клубове и организации.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР