Льовен. Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев взе участие в

...
Льовен. Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев взе участие в
Коментари Харесай

Председателят на СГЕРБ Николай Андреев участва в заседание на Президиума на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП

Льовен. Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев взе присъединяване в съвещание на Президиума на Европейския съюз на гражданите-сеньори (ЕСГС) към ЕНП, което се организира в гр. Льовен, Белгия. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. В рамките на форума бе гласувано и взето решение Конгресът на сеньорите на ЕНП през 2019 година да се организира в България с хазаин СГЕРБ. Предложението за това пристигна от президента на ЕСГС Ан Херманс, която показа пред участниците в събитието своите персонални усещания от отличната организация на осмия университет на СГЕРБ, провел се тази есен в Сандански.
„ Считам този акт за едно огромно самопризнание на първо място за Политическа партия ГЕРБ, потвърдила се със своите дейности като един от най-уважаваните членове на Европейската национална партия “, показа Андреев във връзка избирането на България за хазаин на Конгреса следващата година. Той също по този начин награди президента на ЕСГС Ан Херманс с почетен плакет на СГЕРБ за нейните огромни заслуги за разширение и задълбочаване на съдействието сред СГЕРБ и ЕСГС.
По време на съвещанието на Президиума на ЕСГС бе отделено особено внимание на подготовката на изборите за членове на Европейския парламент през 2019 година Обсъдени бяха и редица елементи, свързани с идни събития под егидата на ЕСГС. Задълбочен разбор на политическата конюнктура в Европейски Съюз в навечерието на изборите, както и отражението на Брекзит върху стопанските системи на страните - членки на Съюза, направи проф. Стивън ван Хеке, прочут европейски политолог и икономист.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР